NETagro lansează a patra ediție a Concursului dedicat Fitofarmaciilor “Punem Afacerile Românești în Mișcare!”

“Punem afacerile românești în mișcare!” este o campanie NETagro ce a fost creată în urmă cu trei ani, pentru a veni în sprijinul afacerilor românești mici și mijlocii de profil, care au nevoie de susținere și impulsionare, nu numai prin oferte competitive, ci și prin programe dedicate.

Primită de comunitatea fitofarmaciștilor cu deschidere din ce în ce mai mare de la o ediție la alta, campania destinată fitofarmaciilor s-a transformat deja într-o tradiție.

Începem așadar primăvara în forță și lansăm cea de-a patra ediție a campaniei “Punem afacerile românești în mișcare!”.

Și pentru că anul acesta NETagro aniversează 15 ani activitate, 15 ani de când susține micii și marii producători agricoli din România, ne-am dorit să creștem și miza concursului. Astfel, anul acesta NETagro pune în joc nu patru, ci 6 premii atractive:

✓ 5 Vouchere NETagro în valoare de 5.000 Ron fiecare

✓ Marele Premiu – 1 autoturism Dacia Duster

Mecanismul concursului este același: 1 punct NETagro se acordă la achiziționarea de produse în valoare de 10.000 lei (fără TVA). Pentru a completa un talon sunt necesare 5 puncte. Orice participant se poate înscrie la tombolă cu mai multe taloane, în condițiile anterior menționate. Mai multe taloane, mai multe șanse de câștig!

Perioada de desfășurare a concursului este 4 martie – 30 iulie 2021, iar Marea Extragere va avea loc în data de 11 noiembrie 2021.

Cereți talonul de participare de la reprezentantul NETagro din zona dumneavoastră. Regulamentul concursului poate fi accesat în integralitate pe site-ul companiei: www.netagro.ro.