Maria Luisa Manca este noul CFO al Bayer pentru Grupul de Țări România, Bulgaria și Republica Moldova

Bayer România anunță un nou membru al echipei de conducere, urându-i bun venit Mariei Luisa Manca în calitate de Chief Financial Officer (CFO) pentru operațiunile companiei din România, Bulgaria și Moldova.

De astăzi, 1 septembrie 2022, Maria Luisa Manca preia responsabilitățile ca CFO pentru Bayer România, Bulgaria și Republica Moldova de la predecesoarea sa Sercin Giray, care își va continua activitatea ca Head of Performance & Community Management and Bayer2022 Platform Transformation Program din cadrul Group Finance din Leverkusen.

Maria Luisa este licențiată în Afaceri și Economie a Turismului și s-a alăturat companiei Bayer în 2007 în cadrul departamentului de Finanțe și Contabilitate. În ultimii 15 ani, Maria Luisa a deținut în mai multe poziții locale, regionale și globale, cu experiență dovedită în finanțe și contabilitate, lanțul de aprovizionare și desfacere și în cadrul organizației Global Business Services. De-a lungul carierei sale, Maria Luisa a condus cu succes diverse programe și proiecte internaționale strategice de afaceri în toate regiunile Bayer legate de zona financiară și de Științele Vieții.

“Mă simt onorată și mândră să mă alătur Grupului de Țări România, Bulgaria și Republica Moldova, în noul meu rol de CFO. Într-o lume volatilă, afectată recent de evenimente neașteptate, care ne-au adus provocări semnificative tuturor, inclusiv în cadrul Bayer, privim înainte cu încredere și reziliență în a depăși toate aceste provocări, datorită bazelor noastre solide și oamenilor extraordinari din organizația noastră. Consider că potențialul de creștere și de valoare adaugată este extraordinar, având în vedere echipa experimentată, dedicată și pasionată pe care am am gasit-o în Grupul nostru de Țări. Sunt încrezătoare că putem continua să dezvoltăm și să executăm planuri durabile în folosul fermierilor, consumatorilor, pacienților și profesioniștilor din domeniul sănătății prin intermediul diviziilor noastre Crop Science, Pharmaceuticals și Consumer Health din România, Bulgaria și Republica Moldova. Doar puține companii sunt atât de bine plasate ca Bayer pentru a contribui atât la îmbunătățirea sănătății umane, cât și la hrănirea populației globale în creștere. Vom rămâne fideli viziunii noastre, „Sănătate pentru toți, nimeni fără hrană”, mai ales acum, când provocările actuale nu au făcut decât să crească importanța activităților noastre, în agricultură și asistență medicală, pentru oamenii din jurul nostru”. a declarat Maria Luisa, cu ocazia numirii ei.

Mariei Luisa îi place să călătorească și să învețe despre noi țări și culturi. Este o fotografă pasionată și un scafandru cu experiență, pasionată de toate activitățile și sporturile în aer liber.

Despre Bayer

Bayer este o companie globală cu competenţe cheie în domeniul Ştiinţelor Vieţii, respectiv sănătate şi agricultură. Produsele şi serviciile oferite sunt special concepute pentru a fi în beneficiul oamenilor, contribuind la depăşirea provocărilor uriaşe pe care le presupune o populaţie globală în creştere şi îmbătrânită. Bayer se angajează să impulsioneze dezvoltarea durabilă și să genereze un impact pozitiv asupra afacerilor sale. În același timp, Grupul își propune să-și crească puterea de câștig și să creeze valoare prin inovare și creștere. Marca Bayer reprezintă încredere, fiabilitate și calitate în întreaga lume. În anul fiscal 2021, Grupul avea aproximativ 100,000 de angajaţi şi a înregistrat vânzări de 44,1 de miliarde Euro. Cheltuielile cu Cercetarea şi Dezvoltarea s-au ridicat la 5,3 miliarde de Euro. Pentru informaţii suplimentare vă invităm să accesaţi www.bayer.com.