Iulia Grădinaru, noul Head of Business Development al Agrinvest

După o creștere susținută în ultimii aproape 20 de ani, Agrinvest intră într-o nouă fază de dezvoltare către un sistem complet de servicii agricole integrate alături de Iulia Grădinarunoul Head of Business Development.

Prin recrutarea Iuliei Grădinaru, compania intră într-o nouă etapă de dezvoltare, propunându-și ca obiectiv final să ajungă în topul celor mai importanți jucători de pe piața agricolă. Noua Head of Business Development are o experiență în agribusiness de aproape 10 ani, și a reușit să își pună amprenta personală și de suflet în toate proiectele în care a fost implicată până acum. Echipa Agrinvest s-a îmbogățit cu un specialist care are, nu doar know-how și experiență, dar și o perspectivă proaspătă și neconvențională pe care o pune în slujba obiectivelor companiei.

„Am aderat la misiunea Agrinvest deoarece este singura companie cu profil agricol care a avut o creștere constantă și sigură, tinzând spre infrastructură completă. În plus, împărtășesc valorile fundamentale ale companiei, ca loialitatea, leadershipul empatic și perseverența. Împreună cred că putem îmbogăți perspectiva orientată către client a infrastructurii de business integrat deja existente. Pentru noi toți clienții sunt importanți, indiferent de mărimea sau de specificul lor, de aceea am și obținut recunoașterea capacității de a anticipa nevoile fermierilor și de a veni în întâmpinarea lor cu soluții eficiente. Vom continua să îi sprijinim pe fermieri cu consultanță tehnică și comercială personalizată pe fiecare cultură, fiecare campanie, pentru fiecare provocare” – Iulia Grădinaru, Head of Business Development.

Până în prezent, Grupul Agrinvest a investit preponderent în dezvoltarea infrastructurii sale pe fiecare linie de business creată, asigurând o fundație solidă pentru expansiune. Totodată, s-a remarcat prin orientarea către servicii integrate, oferind deja servicii variate, de la distribuție de îngrășăminte și pesticide de la cei mai mari producători, la producție și distribuție de semințe, până la trading de cereale, servicii logistice – transport, silozuri, motorină – și chiar finanțare pentru investiții agricole și capital de lucru, prin Agrinvest IFN.

În etapa care se deschide sub îndrumarea Iuliei Grădinaru, compania dorește să își completeze portofoliul de produse cu linii noi, care să faciliteze adaptarea fermierilor la cerințele și trendurile europene și care să aducă Agrinvest mai aproape de obiectivul creării unui business integrat orientat către toate categoriile de clienți.