IPSO Agricultură participă la a III-a ediție a târgului AGRO Pitești

ipsopitesti

IPSO Agricultură, lider în piața de mașini și utilaje agricole din România va participa la cea de-a III-a ediție a târgul de echipamente, utilaje agricole și produse tradiționale – AGRO Pitești, eveniment ce se desfășoară în perioada 26-29 aprilie 2018, în Pitești, în interiorul centrului comercial Jupiter City Shopping Center.

Gama de utilaje cu care compania se va prezenta la târgul de agricultură a fost gândită special pentru fermierii care vor ajunge la standul nr.24. Indiferent dacă activezi în sectorul vegetal sau zootehnic, dacă ai o fermă mare, sau din contră exploatezi o suprafață mică, la standul IPSO Agricultură poți găsi utilaje și echipamente de sezon.

La cea de-a III-a ediție a târgului AGRO Pitești, IPSO Agricultură va expune două modele de tractoare aparținând mărcii John Deere ce dezvoltă puteri cuprinse între 120CP și 230CP. La stand, compania va expune tractoarele John Deere: 6120M și 7230R. Aceste modele se pot comportă la fel de bine atât la aplicațiile în câmp, cât și la cele din fermă, putând fi configurate în funcție de necesitățile fermei.

Pentru sezonul de recoltat, IPSO Agricultură vine în întâmpinarea celor peste 23.000 de fermieri din regiune cu o combină destinată exploatațiilor mici și medii – John Deere W440, prevăzută cu hederulul John Deere 618R.

Versatilă, fiabilă, cu o putere sporită a motorului şi uşor de întreţinut, combina W440, reprezintă o gamă de combine compacte de dimensiuni reduse şi este potrivită atât pentru sole mici cât şi pentru sole medii. Datorită prezenţei bătătorului de spice netreierate, care reduce încărcarea suplimentară a bătătorului, a scuturătorului şi a sitelor, un element de exclusivitate pentru acest model, combina W440 are o putere de 235 CP şi este dotată cu un pre-bătător şi 6 scuturători.

La stand va fi expus și distribuitorul de îngrășăminte Kuhn Axis 30.2W. Cele două celule de cântărire ale distribuitorului de îngrășăminte AXIS W transmit greutatea îngrășământului prezentă în rezervor la o frecvență de 100 Hz (de 100 ori pe secundă). În fiecare secundă, deschiderea celor două ieșiri de dozare se modifică, dacă este necesar, pe baza dozei programate. Pentru ușurința utilizării, sistemul de cântărire de înaltă precizie de +/- 1% este ideal integrat în șasiul mașinii.

Cositoarea Kuhn GMD 280 FF, extrem de căutată, în special de acei fermieri care activează în sectorul zootehnic, va fi expusă la standul IPSO Agricultură. Acest cositoare poate face față celor mai intense operații, fiind destinată pentru suprafețe mai mari, viteze mari de lucru și distanțe lungi de conducere. Designul mașinii este o combinație perfectă de robustețe, fiabilitate și confort de operare.

De la târgul AGRO Pitești nu vor lipsi nici utilajele destinate îngrijirii spațiilor verzi din fermă, dar și pentru lucrările ușoare din fermă, precum: Gator XUV590M, tractorașul de gazon X350R, tractorul utilitar compact John Deere 1026R. De asemenea, IPSO Agricultură va expune cositoarea de tuns iarba RUN41 și scarificatorul pentru gazon John Deere D38R.

Pentru fermierii care doresc să investească în cantitatea și calitatea recoltei, IPSO Agricultură propune fermierilor sisteme de irigații. Pe lângă soluțiile prin picurare oferite de Rivulis Irrigation, compania pune la dispoziția fermierilor sisteme de irigat tip pivot de la Bauer. La târgul AGRO Pitești departamentul de irigații va fi reprezentat prin expunerea tamburul Rainstar A1.

Despre IPSO Agricultură

Prezentă în România încă din 1996, IPSO Agricultură este numărul 1 pe piața utilajelor agricole. Rezultatele obținute de companie în 2017 confirmă poziția sa de lider pe piață din România. Cu peste 400 de angajați și 18 puncte de lucru distribuite pe tot teritoriul țării, IPSO Agricultură răspunde în cel mai scurt timp tuturor solicitărilor fermierilor.

Compania este parte a grupului francez Monnoyeur, cu o rețea de birouri extinsă în 9 țări din lume, cele mai multe din Europa.

IPSO Agricultură oferă soluții integrate producătorilor agricoli din România, de la piese de schimb, service în câmp, pregătirea operatorilor, optimizarea și monitorizarea flotei de utilaje prin pachetele de servicii FarmSight și până la soluții de finanțare adaptate nevoilor acestora.