INTERMAG își consolidează echipa în România!

Compania poloneza INTERMAG este deosebit de onorata sa anunte ca Oana BALACEANU-ALECSANDRU si George VOICU, doi experimentati profesionisti ai agribusiness-ului romanesc cu expertiza recunoscuta in segmentul nutritiei vegetale de specialitate, s-au alaturat recent Echipei din Romania. Oana asigura reprezentarea companiei in zona de Sud a tarii, fiind bazata in Craiova, iar George se va ocupa de Estul Romaniei, fiind locat in Braila. Cei doi noi colegi ocupa functia de «Crop Advisors» – «Consultanti de cultura».

Cresterea Echipei din Romania face parte dintr-un program ambitios de dezvoltare al firmei INTERMAG implementat cu partenerul local de business, AGRICOVER, avand scopul de a promova si dezvolta la noi in tara portofoliul de fertilizanti si biostimulatori deja existent cu noi solutii bazate pe micro-elemente, aminoacizi, extrase de plante, precum si cu formulari microbiologice de stimulare a biodiversitatii din sol si destinate imbunatatirii proprietatilor fizico-chimice ale pamantului.

Noii membri ai Echipei INTERMAG din Romania vor lucra impreuna cu Sebastian TUT, care este activ cu succes de mai multi ani pe zona de Vest si, impreuna, vor aduce in piata un suflu nou de expertiza tehnica, bazata pe cunoasterea agronomica aprofundata a nutritiei plantelor si biostimularii vegetale. Forta competitiva a INTERMAG consta intr-o echipa de experti care dau, prin prisma experientei lor, suport tehnic cu valoare adaugata distribuitorului local si, implicit, fermierilor acestuia.

INTERMAG este o companie axata pe furnizarea de solutii care cresc nu doar cantitatea, ci si, in primul rand, calitatea recoltelor, prin implementarea unor solutii inovante prietenoase cu mediul, precum si promovarea unor practici agronomice care duc la productia unei hrane sanatoase.