Gala Fermierilor Români din MOLDOVA va avea loc pe 12 mai 2021

PRIAevents, având ca parteneri principali BRD și BRD Sogelease, vă invită să luați parte la Gala Fermierilor Români din Moldova, eveniment ce va avea loc online și on-site la Iași in data de 12 mai 2021, de la ora 10:30. In cadrul evenimentului vor fi abordate subiectele cele mai interesante pentru comunitatea fermierilor din întreaga parte a Moldovei, Romania.

Astfel, va fi cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar si dezvoltării fermierilor moldoveni. Dezbaterile vor avea loc alături de fermieri, autorități si companii conexe, scopul fiind de a găsi cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar si descoperirea oportunităților pe care le pot avea fermierii, punându-i pe aceștia in legătura cu finanțatorii si supermarketurile. Vor fi găsite astfel soluții de colaborare între părți.

Din partea celor două companii partenere, au acceptat invitația de a fi lectori la eveniment:

Astfel, prin intermediul acestui eveniment vom afla cum pot fermierii din România să-și finanțeze activitatea sau investițiile prin fonduri nerambursabile sau diferite forme de creditare cu garanții de stat sau europene, sau cum pot opta pentru produsele de leasing.

Pe lângă evenimentul destinat agriculturii, creșterii acesteia, dar și dezvoltării fermierilor din Moldova, din acest an puteți urmări LIVE transmisiunea galei de premiere și a discursurilor care vor avea loc on-site dintr-o locație deosebită din Iași.

Premiile fermierilor din zona Moldovei, reunesc comunitatea agricolă românească într-o ceremonie extrem de prestigioasă transmisa în direct dintr-o locație de top din Iași.

Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea, calitatea, seriozitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură.

Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu , mai ales în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special.

Pria Gala Fermierior din Moldova este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura românească.

În cadrul evenimentului vom afla răspunsul la întrebări precum:

  • Ce măsuri concrete ia statul pentru companiile din agricultură – ferme, procesatori si producători?
  • Cum arată stadiul plății subvențiilor în acest moment? Green deal și agricultură
  • Agricultura de precizie – folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile în procesul de producție agricolă
  • Agricultura bio. Se poate dezvolta și mai mult?
  • Ce provocări si ce oportunități sunt pentru agricultura in aceasta perioadă?
  • Importanța produselor românești în strategia retailerilor. Ce trebuie să știe partenerii locali ai rețelelor comerciale pentru a avea cat mai multe produse prezente la raft? Cum pot avea o colaborare de lungă durată și fructuoasă?
  • Cercetarea și importanța acesteia pentru dezvoltarea agriculturii în Romania
  • Cu ce provocări se confruntă fermierii români în agricultură? De ce au nevoie pentru a-și crește afacerile?
  • Care sunt poveștile lor de succes? Cum au învățat să facă business și cum ne pot împărtăși din experiența lor? Ce sfaturi au pentru cei care se vor să înceapă un business în sectorul agricol?

PRIA Agriculture & Gala Fermierior din Moldova fac parte din seria conferințelor PRIAevents care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium de buisness, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei

PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă, și echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbări legislative, politici în toate sectoarele economiei în România și Republica Moldova.

La ediția din acest an vom reuni mii de participanți online și zeci de participanți onsite, iar mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Agriculture & Gala Fermierilor din Moldova pe: https://priaevents.ro/pria-agriculture-gala-fermierilor-romani-din-moldova/, iar înscrierea pentru participare se faci aici: https://priaevents.ro/inregistrare-conferinta-online-2021/.