Fuziune între Kleffmann Group Market Research și Kynetec, lideri globali în cercetarea de piață din domeniul sănătății animalelor și agriculturii

kk fuziune

Kynetec și Kleffmann Group au anunțat încheierea tranzacției de fuzionare dintre liderii globali din domeniul cercetării de piață, Kleffmann Group și Kynetec.

Această tranzacție a fost determinată de provocările consolidării portofoliului de clienți din sectoarele de sănătate animală și agricultură, combinate cu nevoia unor investiții continue în tehnologii digitale, profitând de accesibilitatea unor date de profunzime.

Compania rezultată va dezvolta soluții coerente la nivel mondial, comunități globale de fermieri și analize avansate care vor duce cercetarea de piață la un nivel superior.

Combinând ce e mai bun din ambele părți

Bazându-se pe fundamentele unor afaceri deja de succes și combinând ce e mai bun din ambele părți, fuziunea va fi una puternic complementară, cu foarte puține suprapuneri de activități.

Portofoliul actual de produse și servicii ale ambelor companii va continua fără să fie afectat. Toți membrii echipei Kynetec, precum și membrii echipei de cercetare de piață Kleffmann Group vor fi parte a unei noi companii. Burkhard Kleffmann, fostul acționar majoritar și CEO al Kleffmann Group a părăsit Kleffmann Group pentru a se dedica și a dezvolta componentele de business remote sensing pentru agricultură, My Data Plant și Crop Radar, într-o formulă non-concurentă.

Nou-formata companie va include circa 950 cercetători, operatori de interviu, analiști de date, specialiști în marketing și vizualizarea datelor din circa 30 de țări.

Oferind ceea ce industria are nevoie

Evoluția și atingerea unei noi dimensiuni de business vor permite alocarea de resurse și investiții permanente în inovare, adăugând forță și profunzime perspectivelor asupra pieței și permițând clienților să aibă un acces mult mai rapid și mai frecvent la date.

 

Despre Kynetec:

Kynetec e un lider global în cercetarea de piață din domeniul agricol și al sănătății animalelor. Avem o expertiză de durată în cercetarea de piață, specializându-ne în sănătatea și nutriția animalelor, protecția plantelor, mașini și echipamente agricole, semințe, biotehnologii și fertilizanți. Bazându-ne pe o echipă de circa 360 cercetători profesioniști, 220 intervievatori experimentați și o rețea globală de circa 70 parteneri și agenții asociate, prima noastră prioritate constă în a asigura livrarea unor informații de o înaltă calitate despre piață, la momentul potrivit, pentru a permite clienților noștri să fie încrezători în a lua cele mai bune decizii pentru afacerile lor. Pe întreg mapamondul, angajații noștri sunt prezenți în 24 de țări importante din domeniul agricol și al sănătății animalelor. Acoperirea noastră cuprinde atât marile sectoare cât și cele de nișă și industria noastră, unde derulăm periodic proiecte de cercetare în peste 80 de țări. Mai multe informații sunt disponibile pe www.kynetec.com.

Despre Kleffmann Group:

Fondat în 1990, Kleffmann Group e un institut lider în cercetarea de piață din domeniul agricol, având peste 300 de cercetători profesioniști. Cu mai mult de 18 filiale internaționale în Asia, Australia, Europa, America de Nord și America Latină, institutul oferă un portofoliu complex de soluții de cercetare în peste 70 de țări din întreaga lume. Ca o agenție de cercetare full-service, Kleffmann Group e capabil să ofere clienților săi informații-cheie din mai multe sectoare agricole, incluzând protecția plantelor, digitalizare, semințe, sănătate animală sau mașini agricole, culese nu numai dintr-o rețea globală de paneluri de fermieri, dar și din proiecte de cercetare personalizate, ad-hoc sau sindicalizate. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.kleffmann.com.