Faceți cunoștință cu SAFARI® DuoActive de la FMC

Vă invităm să descoperiți noul produs din portofoliul FMC!

SAFARI® DuoActive este un erbicid selectiv sistemic post-emergent, destinat combaterii buruienilor cu frunză lată la sfecla de zahăr şi furajeră. Descoperiți o alternativă eficientă pentru menținerea culturilor curate și obținerea de producții ridicate.

  • spectru larg de combatere, asigurând un control asupra buruienilor cu frunză lată, inclusiv speciile de Chenopodium, Brassica, Matricaria și Polygonum
  • fereastră largă de aplicare
  • selectiv pentru toate soiurile de sfeclă de zahăr și furajeră
  • este compatibil cu erbicidele, fungicidele şi insecticidele folosite la sfecla de zahăr
  • are două moduri diferite de acțiune, pentru prevenirea apariției rezistenței
  • acțiune de lungă durată
  • mai ușor de aplicat

SAFARI® DuoActive se aplică post-emergent, de la stadiul de cotiledoane (BBCH 10) până la acoperirea a 90% intervalul între rânduri (BBCH 39). Se recomandă aplicarea unui număr maxim de 3 tratamente /sezon /cultură la o doză maximă de 210 g/ha/aplicare de produs formulat.

Acțiunea celor două substanțe active asigură controlul buruienilor cu frunză lată, inclusiv speciile problemă din culturile de sfeclă, precum Chenopodium, Brassica, Matricaria și Polygonum.

Pentru un control eficient al buruienilor, se recomandă 3 aplicări consecutive la un interval de 5-7/10 zile sau când apar noi buruieni.

Cele mai bune rezultate se obţin atunci când buruienile sunt în curs de răsărire – până la 2 frunze. Pentru buruienile rezistente sau mediu sensibile, se recomandă amestecul cu alte erbicide autorizate pentru sfeclă.

Pentru o absorbție şi translocare mai rapidă, se recomandă folosirea adjuvantului Trend® 90 în doza de 250 ml/ha.

Volumul de apă recomandat: 200-400 l/ha.

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SAFARI® DUOACTIVE

Produsul Safari® DuoActive este disponibil pentru livrare și comercializare. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre și despre datele de contact ale echipei de vânzări FMC Agro România, accesați site-ul https://fmcagro.ro.