Crédit Agricole România deschide primul agri hub din țară

credit agricole

Crédit Agricole România a inaugurat primul centru agri regional pentru partea de sud-est a României, cu scopul de a deservi mai bine fermierii din județele Ialomița, Călărași, Buzău, Brăila și Galați.

Agri Hub-ul este localizat în Slobozia și are rolul de a facilita accesul la finanțare al fermierilor în scopul susținerii și dezvoltării activității și creșterii productivității fermei lor.

Acest punct de lucru regional este gândit ca un centru digital care reunește o echipă de consultanți cu bune cunoștinte despre agricultură și expertiză în finanțarea fermierilor, ei având o mobilitate sporită prin dotarea lor cu tehnologie de ultimă generație precum telefoane, imprimante și scannere portabile.

Această digitalizare este în avantajul clientului, echipa noastră având posibilitatea de a parcurge toate etapele procesului de creditare, printarea documentelor și scanarea acestora, până la semnarea efectivă a contractelor de împrumut, direct la fermă. Pe lângă confortul clienților, care vor putea semna toate documentele fără să fie necesară deplasarea lor la bancă, crește și eficiența procesului prin reducerea timpilor de prelucrare a datelor.

“Grupul Crédit Agricole are o experiență de peste 120 de ani în finanțarea agriculturii, lucru care ne-a fost de mare ajutor în stabilirea abordării noastre generale pentru dezvoltarea acestui segment dar și în elaborarea portofoliului de produse agri. Scopul nostru este de a deveni banca de referință a fermierilor profesioniști din România oferindu-le soluții de finanțare potrivite nevoilor lor și echilibrate din punct de vedere perioada de împrumut, tip de garanții sau costuri lunare”, a declarat Jean-Paul Pinchon, directorul general adjunct al Crédit Agricole România.

Printre soluțiile de finanțare pe care Crédit Agricole România le oferă fermierilor sunt creditul pentru campania agricolă, creditul pentru achiziția de terenuri agricole, creditul pentru echipamente, creditul prefinanțarea subvențiilor APIA, dar și servicii precum deschiderea de conturi curente sau depozite.

 

 

Despre Crédit Agricole Group – banca pentru tine / a whole bank just for you / toute une banque pour vous

Datorită modelului său de bancă universală centrată pe relația cu clientul – legătura strânsă dintre băncile sale universale și activitățile specializate – reafirmată prin noul sau slogan „a whole bank just for you“, Crédit Agricole își sprijină clienții în toate proiectele lor personale și profesionale, oferind o gamă largă de servicii: servicii bancare curente, credite, economii, asigurări, gestionare a activelor, imobiliare, leasing, factoring, servicii financiare pentru companii mari, servicii pentru investitori.

Aflată în slujba a 51 de milioane de clienți din întreaga lume, grupul nostru se distinge, de asemenea, prin modelul său distributiv, o bancă centrată pe relația cu clientul pe toate canalele de deservire, precum și prin mobilizarea celor 141.000 de angajați care fac din Crédit Agricole o bancă dedicată relațiilor cu clienții.

Fundația Crédit Agricole se bazează pe relațiile cooperatiste și mutuale, date de cei 9,3 milioane de asociați și aproape 31.000 de administratori ai băncilor locale și regionale, acest mod specific de organizare asigurându-i stabilitatea și durabilitatea. Soliditatea sa provine și din valorile de transparență, relația cu clientul, responsabilitate și deschidere către lume și comunități locale, pe care le cultivă de 120 de ani.

Politica de responsabilitate socială la nivel de societate a Crédit Agricole este esența identității sale ca bancă receptivă și loială în timp. Această atitudine se regasește în produsele și serviciile oferite și influențează toate activitățile sale. Acesta este un factor cheie în performanța generală și un vector puternic de inovare.

Astfel, Grupul Crédit Agricole își consolidează an după an pozițiile fruntașe. Este primul finanțator al economiei franceze și primul asigurator din Franța. De asemenea, este primul asigurator bancar din Europa, primul asset manager la nivel european și al doilea mare jucător în domeniul finanțării energiei verzi la nivel mondial.

  • Prezență mondială în 47 de țări
  • 51 de milioane de clienți
  • 000 de angajați în Franța și în străinătate
  • Primul în domeniul asigurărilor bancare în Europa
  • Primul asset manager din Europa
  • Al doilea mare jucător în domeniul finanțării energiei verzi la nivel mondial
  • În Top 3 al creditelor de consum la nivel european.

www.credit-agricole.com                                             www.credit-agricole.ro