Compania Timac Agro împlineşte astăzi 12 ani de activitate în România!

timac12ani

 Astăzi, 29 martie 2018, se împlinesc 12 ani de când compania Timac Agro România a luat naştere oficial, fiind înregistrată la Registrul Comerţului.

Ceea ce ne diferenţiază în piaţă este unicitatea soluţiilor de fertilizare oferite, proximitatea faţă de clienţii noştri, dată de prezenţa mare în teren a specialiştilor în nutriţie şi nivelul serviciilor oferite. Suntem mândri să împărtăşim inovația și leadershipul tehnologic Timac Agro România.

Ionel Bursuc, Director Executiv Timac Agro România:Sunt 12 ani de când evoluâm, învăţăm, construim şi inovăm cu fiecare experienţă pe care o trăim alături de clienţii noştri, cărora le mulţumim că ne sunt aproape.”

Adrian Drăgan, Manager Multi-Métiers, Grup Roullier:  “Împreună cu echipa  am reuşit să clădim ceea ce reprezintă Timac Agro România la ora actuală în România: o companie  cu peste 35 milioane de euro cifră de afaceri, care serveşte în fiecare an peste 2.100 de clienţi şi, cel mai important, o companie cu o echipă de profesionişti, entuziaşti şi foarte bine pregătiţi.”

 

TIMAC Agro România, societate specializată în nutriţie vegetală, propune producătorilor agricoli produse de calitate adaptate fiecărei culturi şi oricărui stadiu de vegetaţie, în vederea creşterii productivităţii.

TIMAC AGRO face parte din grupul Roullier care, de 59  de ani, urmează căile cele mai novatoare și ambițioase, pentru a răspunde provocărilor alimentare mondiale. Grupul Roullier a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri în creștere, de 3,14 miliarde euro și a atins un efectiv de 8.000 angajați, cu o prezență în 100 de țări, beneficiind de 77 de unități de producție. Grupul Roullier beneficiază de sprijinul a 400 de cercetători și ingineri în inovare.