AMINOSOL® – Stimulează creșterea sănătoasă a plantelor

Lebosol Aminosol

Compania LEBOSOL, partenerul de top al fermierilor pentru nutriția foliară a plantelor, comercializează încă din anul 1985 un îngrăşământ foliar pur organic cu peste 56-58% aminoacizi – AMINOSOL® – care, după o multitudine de experienţe practice, a trezit un mare interes în toate domeniile agriculturii (cultură mare, horticultură, viticultură, pomicultură etc.) și a devenit nelipsit în fermele din toată Europa.

AMINOSOL® reprezintă un biostimulator pentru plante, ce conţine 22 de aminoacizi diferiţi şi peptide, corespunzând la 9% N (110,7 g/N/l) azot organic. Este un îngrăşământ biologic, folosit la scară largă și în rândul producătorilor de produse agricole ecologice.

10 motive pentru care fermierii aleg AMINOSOL®

  1. Poate fi aplicat în oricare stadiu de vegetație, este uşor asimilat de către plante, foarte eficient și extrem de bine tolerat de către plante. Furnizează elemente naturale constitutive și stimulează formarea celulelor.
  2. Influenţează pozitiv activitatea enzimatică şi scurtează procesele biochimice din interiorul plantei.
  3. Creşte capacitatea de absorbție a frunzelor, activează dezvoltarea sistemului radicular şi creşte stabilitatea transportului de substanţe nutritive în plantă.
  4. Stimulează dezvoltarea sănătoasă a plantelor în fazele inițiale, formarea florilor și a fructelor și creşte rezistenţa generală a plantelor.
  5. Conține microelemente chelatate, care sunt ușor și rapid asimilate de plantă.
  6. Aprovizionează planta cu azot uşor disponibil, hrăneşte organismele din sol și este complet biodegradabil.
  7. Reduce stresul după tratamentele fitosanitare (de. ex. stresul după erbicidare) și asigură astfel nivelul de producție.
  8. Menține microelementele în soluție, acționează ca agent de tamponare a pH-ului și optimizează compatibilitatea substanțelor active cu apa.
  9. Reduce tensiunea suprafeței de contact, umectează mai bine frunza și conferă soluției de stropit o aderență maximă pe frunză.
  10. Îndepărtează animalele sălbatice și rozătoarele, prevenind astfel daunele provocate de acestea.

Doza de aplicare a AMINOSOL® prin stropire foliară pe toată suprafața este în general de 1-3 l/ha, însă, în funcție de cultură, doza poate fi configurată conform necesităților și numărului de aplicări.

Pentru informații personalizate cu privire la aplicarea AMINOSOL® vă rugăm să consultați echipa LEBOSOL® ROMÂNIA. Datele noastre de contact se pot regăsi pe site-ul www.lebosol.ro.

AMINOSOL® – Adevărata fericire pentru plante!

Echipa Lebosol® România