ARBOS EASTERN EUROPE SRL își anunță susținerea pentru agricultura locală prin lansarea brandului ARBOS de tractoare și utilaje agricole în România, Bulgaria și Republica Moldova

ARBOS 5100 & DIREKTA

ARBOS EASTERN EUROPE, importatorul și distribuitorul exclusiv ARBOS în România, Bulgaria și Republica Moldova își anunță lansarea oficială pe piață, poziționându-se ca partener de încredere pe termen lung al fermierilor din România, Bulgaria și Republica Moldova.

ARBOS EASTERN EUROPE se bucură de încrederea unor investitori internaționali, cu activități intersectoriale din domeniul imobiliar, servicii și agricultură în România. De câțiva ani, investitorii dezvoltă cu succes afaceri în domeniul producției de cereale și culturi specializate, și dețin compania AGROCONCEPT IMPEX, care importă și distribuie exclusiv brandul NEW HOLLAND în România.

ARBOS EASTERN EUROPE – condusă de un management complet independent – beneficiază de experiența investitorilor și îndeplinește viziunea lor de expansiune regională, propunându-și să devină leader în segmental său de piață.

În Decembrie 2018 s-a semnat la București parteneriatul de distribuție exclusivă dintre ARBOS GROUP Spa. şi ARBOS EASTERN EUROPE pentru brandurile de tractoare și utilaje agricole Arbos, Goldoni și Lovol. În foarte scurt timp, companiile ARBOS EASTERN EUROPE (România) și ARBOS BALKAN (Bulgaria) au creat o echipă profesionistă de vânzări și post-vânzări și au demarat operațiunile comerciale.

Strategia ARBOS GROUP și ARBOS EASTERN EUROPE pentru Europa de Est reprezintă o soluție unică pentru fermierii care caută o planificare optimă a investițiilor, oferind un raport calitate – preț foarte bun, cu soluții tehnice simple, dar moderne.

Companiile se concentrează este pe patru segmente diferite ale pieței:

  • SMALL (Seria 2000 și 3000 de la 25 la 70 CP) cu un preț foarte competitiv, cu tehnologie modernă și garanție de 24 de luni;
  • OPEN FIELD (serie 5000 de la 110 la 140 CP – și în curând până la 240 CP), o gamă complet nouă de tractoare care combină tehnologia modernă cu soluții simple și un preț competitiv, țintind o fiabilitate completă și o garanție de 36 de luni;
  • SPECIALTY (fosta serie GOLDONI de la 20 la 110 CP), echipamente extrem de specializate pentru culturi de viță-de-vie, livezi, legume și culturi specializate;
  • IMPLEMENTS – gama completă, fostul brand MATERMACC, care, printre altele, include utilaje pentru pregătirea solului, semănători de precizie, mașini de erbicidat, semănători de prelucrare directă, sprayers etc.

“Suntem onorați să fim parteneri cu această organizație profesionistă și puternică. ARBOS Eastern Europe va deveni în curând un punct de referință pentru fermierii din această zonă a Europei, iar în 2019 ne așteptăm ca Europa de Est să devină cea mai importantă piață din lume pentru ARBOS”, explică Directorul de vânzări, marketing și after-sales al ARBOS GROUPS Spa., Massimo ZUBELLI.

“După succesul pe care l-am înregistrat cu fermele noastre și AGROCONCEPT, suntem foarte bucuroși să putem continua susținerea clienților, oferindu-le o linie complementară de produse care completează gama noastră existentă. Grupul nostru consideră acest proiect ca fiind foarte atractiv, îndeplinind obiectivele noastre de expansiune regională și adăugând – pe lângă România – provocarea de a acoperi Bulgaria și Republica Moldova, două țări foarte promițătoare pentru sectorul agricol. Arbos Group Spa. s-a dovedit deja a fi un partener foarte valoros și suntem siguri de o colaborare de succes de lungă durată”, a declarat Tommaso SERRANO, CEO al ARBOS EASTERN EUROPE.