Alina Petrea este noul Marketing Manager Saaten Union & Product Manager Rapool Ring

alina petrea

Începând din luna aprilie, Alina Petrea, inginer agronom de meserie, aboslventă a Universitatăţii de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, face parte din echipa Saaten Union şi Rapool Ring.

“Pe măsură ce urmăresc pregătirea şi dezvoltarea profesională, din luna aprilie m-am alăturat echipei de profesionişti Saaten Union România şi Rapool Ring România, ocupând funcţia de Marketing Manager Saaten Union & Product Manager Rapool Ring. Activitatea profesională în domeniul Agri Business mi-am început-o în anul 2015, ocupând poziţia de responsabilă în cadrul unei asociaţii de fermieri, însă pasiunea pentru agricultură se datorează şi faptului că m-am născut într-o familie de fermieri.

Prin prisma experienţei si a contactului permanent pe care l-am avut cu fermierii, cunoscând astfel problemele pe care aceştia le confruntă zi de zi, sper ca în continuare să răspund nevoilor lor, însă cu o genetică performantă. Agricultura durabilă, pe care am promovat-o şi în trecut cu atât de mult entuziasm şi încredere, rămâne un obiectiv de promovare pentru mine, în portofoliul nostru regăsindu-se diferite amestecuri de covor vegetal.

Îmi doresc ca prin activităţile pe care le desfăşor în prezent să aduc valoare adăugată atât fermierilor cât şi companiei pentru care activez”, a spus Alina Petrea.

Îi dorim mult succes în noua funcţie!