Lăptăria cu Caimac – câștigătoarea votului public în cadrul Galei Made in Romania: Liga BVB

laptariacucaimac premiu

Lăptăria cu Caimac, producătorul de lactate de specialitate, 100% românești, naturale și minim procesate, este câștigătoarea votului public în cadrul Galei Made in Romania: Liga BVB (Bursa de valori București) 2019.

Timp de două săptămâni, publicul a avut posibilitatea de a vota brandul românesc favorit și de a alege câștigătorul de anul acesta dintr-o listă de 50 de branduri cu cele mai bune povești de creștere din România. Astfel, la mai puțin de un an de când se află pe piață, brandul Lăptăria cu Caimac a obținut 33% din totalul voturilor exprimate și a putut ajunge la această performanță cu ajutorul publicului.

“În momentul în care ne-am decis să conturăm acest proiect, știam că vom întâmpina dificultăți și că nu o să fie cea mai ușoară călătorie din viața noastră, dar, cu siguranță, este una dintre cele mai frumoase. Această poveste este pentru noi o dovadă clară că vrem și că putem să le oferim oamenilor gustul adevărat al laptelui, iar susținerea publicului ne arată că suntem în direcția potrivită.” a declarat Adrian Cocan, manager Lăptăria cu caimac.

Made in Romania: Liga BVB este un proiect unic al Bursei de Valori București (BVB) lansat în scopul identificării, promovării și susținerii celor mai bune povești de creștere din România, viitoarele motoare ale economiei românești și, totodată, sprijinirea acestora pe tot parcursul unui an pentru a le ajuta să-și aducă afacerile la nivelul următor prin îmbunătățirea transparenței, vizibilității și, cel mai important, câștigând capitalul necesar pentru o creștere și dezvoltare ulterioară.

“Simpla nominalizare în cadrul acestui proiect este pentru noi un moment de mândrie și bucurie” a mai spus Adrian Cocan, “iar faptul că am fost votați și am câștigat doar cu ajutorul publicului, este o motivație în plus pentru noi. De asemenea, ne bucurăm că produsele noastre naturale și sănătoase sunt apreciate de consumatori, iar acest premiu este pentru ei, cei care ne ajută să creștem în fiecare zi”.

Lăptăria cu caimac

Produsele Lăptăria cu Caimac se găsesc în peste 600 de magazine, dintre care 400 din lanțul MegaImage, dar și în alte magazine din București, Brașov, Călărași, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Ilfov, Prahova, Timiș și Vâlcea.

Agroserv Măriuța, compania care deține brandul Lăptăria cu Caimac, a avut în 2018 o cifră de afaceri de 9,1 milioane euro.

Lăptăria cu Caimac este producătorul de lactate de specialitate, 100% românești, naturale și minim procesate. Lăptăria cu Caimac are propria fermă și folosește cele mai noi mijloace de a produce lactate de calitate, sigure, nutritive și fără adaosuri inutile. Fabrica de procesare de ultimă generație, în care s-au investit peste 5 milioane euro, are o capacitate tehnică de procesare de aproximativ 75 tone de lapte pe zi, iar tehnicile de procesare moderne permit pasteurizarea laptelui la o temperatură mai joasă decât media obișnuită, pentru a păstra gustul adevărat al laptelui de la vacă și o parte cât mai mare din substanțele nutritive. Pentru transparență și pentru a folosi lucruri de cea mai bună calitate în fiecare etapă a procesului de producție, toate produsele Lăptăria cu Caimac sunt ambalate în sticlă de sticlă.

 

Mai multe informații despre Lăptăria cu Caimac și produsele brandului găsiți la www.laptariacucaimac.ro sau pe pagina de Facebook/Instagram Lăptăria cu Caimac.