AgroProf – Campanie pentru fitofarmacii

Syngenta Agroprof - seminte legume2

Syngenta derulează în fiecare an campanii dedicate segmentului de fitofarmacii, iar în 2019 fitofarmaciile sunt invitate să participe la programul Syngenta dedicat agro – profesioniștilor și să urmeze pașii de înscriere în program pentru premii garantate.

AgroProf este un program care premiază fitofarmaciile pe baza criteriului de participare la campanie, și anume înscrierea pe o platformă special concepută, integrată pe site-ul www.syngenta.ro,  unde vor fi acordate puncte bazate pe volumele de semințe de legume Syngenta achiziționate de la distribuitori. Punctele vor fi transformate în vouchere pentru a fi utilizate pe site-ul www.eMAG.ro; produsele participante, precum și punctele aferente sunt detaliate în Anexa 1 la Regulamentul campaniei, prezent pe site-ul www.syngenta.ro.

Campania AgroProf pentru divizia de semințe de legume se desfășoară în perioada 01 iulie – 31 decembrie 2019, iar pentru produsele de protecția plantelor, Campania este activă de la începutul acestui an până la 31 august 2019.

 

Cum participă fitofarmaciile?

Reprezentantul legal al fitofarmaciei trebuie să își creeze un cont pe site-ul www.syngenta.ro, prin utilizarea unei adrese de e-mail valabile și a unei parole după parcurgerea și acceptarea Regulamentului Campaniei, precum și a GDPR. Ulterior, reprezentanții legali ai fitofarmaciei pot încărca facturile cu produsele înscrise în campanie (data facturii: 01 iulie – 31 decembrie 2019). După validarea facturilor de către o terță parte, Syngenta neinterferând în niciun fel în procesul de validare a facturilor, se vor elibera voucherele în contul reprezentantului fitofarmaciei – există două runde pentru eliberarea voucherelor pe perioada Campaniei AgroProf.

 

Beneficiile Campaniei:

  • Se adresează fitofarmaciilor la nivel naţional;
  • Simplu de utilizat;
  • Recompense garantate pentru achizițiile Syngenta din timpul sezonului
  • Regulamentul campaniei este disponibil pe Syngenta.ro
  • Platforma este integrată în website-ul local sub meniul Fitofarmacii: syngenta.ro/fitofarmacii
  • Tutorial video pentru mecanismul de strângere a punctelor: