Agribusinessjob – lansare în premieră la INDAGRA 2022

Agribusinessjob, companie specializată în recrutarea de personal calificat în sectorul agro-zoo-vet-food, fondată în 2010, cu activități în România-Moldova-Bulgaria-Ungaria a lansat în prima zi a târgului Indagra Agri-food, “www.agribusinessjob.com – Platformă de joburi dedicată specialiștilor din sectorul agri-food”.

Companiile angajatoare din sectorul agro-alimentar vor cunoaște o platformă specializată, din domeniul lor de activitate, cu multe elemente inovatoare, care sa le asigure accesul facil la candidații cu expertiză în domeniul lor de activitate precum: instrumente de testare a cunoștințelelor tehnice, instrumente psihologice de identificare a profilului candidatului pentru o evaluare rapidă și completă în concordanță cu valorile companiei angajatoare, instrumente de comunicarea cu potențialii candidați, instrumente de planificare a interviurilor, ranking candidați în baza a 5 criterii
specifice, ponderate cu importanța fiecăruia, angajatorul obținând astfel un top de candidați.

Candidații care își doresc un loc de muncă în sectorul agro-alimentar vor putea utiliza gratuit platforma de joburi, beneficiind de toate instrumentele necesare, de la construirea unui CV specific sectorului agri-food până la posibilitatea autoevaluării salariale. Câteva elemente de noutate: comparatorul de salarii, ce oferă o imagine de ansamblu asupra veniturilor din sectorul agri-food versus propriul venit, evaluarea companiei prin rating și review angajator.

”Noua platformă este disponibilă începând cu data de 26.10.2022 și oferă, cu ocazia lansării, posibilitatea fiecărui expozant să posteze gratuit 3 anunțuri de angajare a specialiștilor din agri-food, anunțuri promovate în timpul evenimentului Indagra.

Așteptăm anunțurile dumneavoastră de angajare la adresa marius.ogrezeanu@agribusinessjob.com, până marți,25.10.2022, pentru ca joburile să aibă vizibilitate în perioada evenimentului Indagra Agri-Food!
Vă invităm să construim împreună o comunitate de oameni frumoși, pentru companii sustenabile!”, a transmis Marius Ogrezeanu, inițiatorul platformei.