Titan Machinery, o figură frumoasă la AgriPlanta – RomAgroTec 2019

titan machinery AP

Popularitatea de care se bucură expoziţia AgriPlanta – RomAgroTec a adus odată cu ea și o creștere a numărului de vizitatori de la an la an. Cu siguranță acest lucru este extraordinar, mai ales că fermierii studiază necesitățile pe care le au în fermele lor și își satisfac curiozitățile vizitând un astfel de târg.

Dintre expozanți, Titan Machinery România a ținut în fiecare an capul de afiș al diversității, al noutăților și al surprizelor cu care se laudă evenimentul și anvergura sa, standul companiei fiind, nu de puține ori, atracția principală a târgului. Ca atare, conform trendului notoriu setat, echipa Titan Machinery s-a pregătit minuțios şi de această dată pentru o participare spectaculoasă la AgriPlanta – RomAgroTec.

Pe o suprafață extinsă de peste 2000 de metri pătrați a fost expusă o gamă vastă de tehnică avansată, ce a cuprins tractoare de la 55 CP până la 700 de CP. Totodată, a fost prezentată noua serie 250 de combine Case IH Axial Flow, tehnică pentru viticultură Case IH, noul tractor Case IH Maxxum, noul tractor Farmall A (de 55 și 75 CP) și o gamă variată de utilaje marca Väderstad, de la pregătirea solului și până la semănat de precizie. În mod special, la această ediţie a târgului de la Fundulea a fost expus feritilizatorul Sulky X 40+ care beneficiază de un sistem unic pe piața din România. Titan Machinery este singurul furnizor pe piața autohtonă al sistemului avansat de aplicare rată variabilă de fertilizare, o tehnologie optimă pentru sol și economă pentru fermier. De asemenea, nu au lipsit mărcile confirmate precum Gregoire Besson, Stoll, MacDon, Dammann, Tecnoma, Annaburger și utilajele speciale de la Case Construction Equipment.

În ceea ce priveşte informațiile tehnice explicite, inovațiile și consilierea, echipa Titan Machinery i-a întâmpinat pe vizitatori cu multă căldură și le-a acordat sprijinul de care au avut nevoie pentru a afla ceea ce îi interesa. Totodată, pe perioada târgului, compania a acordat o gamă variată de discounturi, posibilități de finanțare atractive și oferte avantajoase.

Inginerii din departamentul «Agricultura de Precizie» al Titan Machinery le-au explicat fermierilor care este avantajul pe care îl oferă rețeaua de semnal de precizie RTK+ și le-au oferit detalii despre sistemul unic în România de administrare a flotei de utilaje agricole, dezvoltate de Titan Machinery.

Vizitatorii au plecat încântaţi de la standul companiei, acolo unde feeria de roșu a luminat colțul platformei expoziționale.