Rivulis Eurodrip oferă consultanță cu privire la beneficiile aplicării fertilizantului cu ajutorul sistemului de irigat prin picurare

rivulis eurodrip

Dacă folosiţi irigarea prin picurare în culturi, știți deja că este necesară fertigarea pentru a avea o recoltă bogată şi sănătoasă. Există o mulțime de metode pentru a aplica îngrășăminte culturilor și pentru a face acest lucru prin sistemul dumneavoastră de irigare prin picurare, va trebui să instalați un injector de fertilizanți în sistemul de filtrare principal al sistemului, după filtru.

Mai jos puteți citi despre beneficiile fertigării prin picurare, metoda în care îngrășământul este aplicat direct sau foarte aproape (în funcție de utilizarea irigării prin picurare sub suprafață sau de suprafață) zona de rădăcină activă a plantei, prin liniile de picurare.

Cu fertigare prin picurare, veți putea să:

  • Minimizați volatilizarea azotului. Volatilizarea este procesul în care ureea este transformată în gaz și este pierdută în atmosferă. Irigarea prin picurare permite ca azotul să fie aplicat direct în soluția de sol aproape de rădăcinile plantei. Acest lucru crește în mod semnificativ șansa de absorbție a nutrienților, minimizând volatilizarea.
  • Minimizați pierderea azotului prin percolare profundă. Deoarece fertigarea prin picurare este un proces foarte eficient si uniform, planta reușește sa utilizeze un procent mai mare din nutriții aplicați, reducând semnificativ pierderile de nutrienți prin leșiere.
  • Reducerea numărului de treceri ale tractorului. Cu opțiunea de a aplica substanțe nutritive prin linia de picurare nu numai că reduceți forța de muncă și consumul de combustibil, de asemenea, ajuta la reducerea compactării totale a solului.
  • Creșterea uniformității livrării îngrășămintelor. Îngrășământul poate fi acum distribuit în zona dvs. totală de umectare, inclusiv în zonele apropiate de liniile de gard și in parcelele cu forma neregulata.
  • Aerisirea solului. Oxigenul este injectat în profilul solului la fiecare pornire, beneficiind de o sănătate a culturilor. Pentru o creștere optima, plantele au nevoie de un amestec optim de oxigen, fertilizant si apa.
  • Aplicați îngrășăminte P & K în perioada de creștere a plantei. Deoarece aceste substanțe nutritive au o mobilitate scăzută, aplicarea prin fertigare are o rată crescută de eficiență. Livrarea în apropierea sistemului radicular al plantei maximizează absorbția.

Experții companiei vă pot sfătui pe baza nevoilor dvs. specifice. Îi puteţi contacta pe: www.rivulis.com

 

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați:

Vicky Barbouti, Marketing Manager – Europa de Est & Orientul Mijlociu

EURODRIP AVEGE

55th km National Road Athens Lamia

32011 Inofyta, Viotia, Greece

Birou: +30 22620 54812

Mobil: +30 695 847 5005

vicky.barbouti@eurodrip.gr

 

 

Despre Rivulis Eurodrip

Rivulis Eurodrip este un creator de soluții de micro-irigare, oferind sectorului agricol global cel mai larg portofoliu de pe piață și cea mai cuprinzătoare gamă de servicii. Expertiza noastră în găsirea soluțiilor reale în domeniu permite producătorilor de pretutindeni să obțină culturi mai bogate și să sporească randamentul cu o eficiență mai mare a costurilor, gestionând în același timp deficitul de apă și de teren.

Anotimp după anotimp, lucrăm împreună cu producătorii individuali și cu plantații corporative mari, pentru a oferi soluții potrivite de irigare, pentru orice provocare. Suntem dedicați susținerii unui ecosistem de succes pentru producătorii și partenerii noștri de afaceri.