Raiffeisen Bank și Agrii România anunță un parteneriat în beneficiul fermierilor români

Agrii Raiffeisen2

Raiffeisen Bank a încheiat un parteneriat cu compania Agrii pentru a facilita accesul fermierilor la produse și servicii financiare dedicate domeniului agricol: operațiuni bancare uzuale, credite pentru capitalul de lucru sau pentru  investiții, acces la Serviciul digital Rhiza (soluții digitale pentru ferme, asistență tehnică etc.), dar si la produse de asigurare specifice.

În acest fel, atât clienții băncii care activează în domeniul agricol, cât și cei care fac parte din comunitatea Agrii pot beneficia de sprijin valoros adaptat nevoilor lor.

“Parteneriatul nostru cu Agrii Romania este efectul unei sinergii firesti intre un grup financiar – bancar cu o oferta completa si un grup recunoscut pentru inovatie in agricultura, performanta si solutii de calitate, inclusiv digitale. In aceasta formula asiguram fermierilor toate resursele necesare, incepand de la pasul zero: seminte, produse pentru protectia plantelor, ingrasaminte, combustibili, tehnologii prin serviciul digital Rhiza, continuand cu asigurarea recoltei, pachetele de cont curent pentru operatiuni bancare, finantari si resurse pentru investitii si dezvoltare. Practic, obiectivul nostru este sa oferim clientilor nostri un sprijin permanent, sa-i ajutam sa priveasca cu incredere spre viitor”, a declarat Raluca Nicolescu, Director executiv Aria IMM la Raiffeisen Bank.

“Consideram foarte importanta dezvoltarea parteneriatului cu fermierii si ne dorim sa le oferim produse si servicii care sa-i ajute in administrarea fermelor, mai ales ca stim cu totii ca in agricultura, atat achizitia de inputuri cat si realizarea de lucrari agricole nu suporta niciodata amanare. Intelegem activitatile fermierilor nostri, le sustinem, si impreuna cu Raiffeisen Bank am venit cu cel mai benefic pachet financiar de pe piata agricola, pentru finantarea si dezvoltarea fermelor. Prin acest parteneriat, dedicat exclusiv fermierilor  nostri, intarim, din nou, faptul ca Agrii Romania nu este doar un simplu furnizor de inputuri, ci un sprijin pentru fermieri, oferindu-le ”uneltele” necesare pentru a face o agricultura responsabila si profitabila. Prin echipa noastra de vanzari vom oferi sprijin fermierilor, care doresc sa acceseze acest produs bancar”, a spus Monalisa Ungureanu, CEO Agrii Romania.

Despre Agrii

Agrii este prezentă pe piața de agri-business de mai mult de doua decenii si a devenit principalul furnizor de inputuri agricole pentru fermierii care vor sa isi imbunatateasca productia calitativ, cat si cantitativ. Aceasta ofera servicii agronomice si vine cu solutii personalizate pentru fiecare nevoie identificata de fermieri pe parcursul desfasurarii activitatilor. Mai multe detalii despre Agrii Romania puteti gasi pe site-ul oficial https://agrii.ro.

Raiffeisen Bank sustine sectorul agricol si pune la dispozitia fermierilor o gama larga de produse de finantare. Una dintre preocuparile constante ale bancii este sa ofere o gama diversificata de produse destinate finantarilor in agricultura, iar acest nou parteneriat raspunde la toate necesitatile fermierilor in ceea ce priveste dezvoltarea activitatilor fermelor.

Raiffeisen Bank ofera servicii universale de banking pentru 2,2 milioane de clienti persoane fizice, 92.000 de IMM-uri si 5.700 de companii mari si medii. Banca are aproape 5000 de angajati, peste 400 de agentii in toata tara, aproximativ 800 de ATM-uri, 300 de masini multifunctionale (MFM-uri) si o retea de 22.000 de POS-uri.