Produsele Agrii sunt acum doar la un click distanță!

Agrii online

Pentru că vrem să venim în ajutor pentru micii producători și mai mult în această perioadă dificilă, Agrii România a lansat magazinul online, unde aceștia pot face “cumpărături”, într-un mod simplu și rapid.

În noul magazin online https://agrii.ro/magazin/ se pot găsi: de la semințe, până la o gamă vastă de produse de protecția plantelor pentru culturile agricole și horticole, dar și produse de igienă și sănătate publică. Agrii România are în portofoliu produse de la producători de renume de semințe și produse de protecția plantelor de pe piața autohtonă, atât pentru fermierii mari, cât și pentru micii producători.

În Agrii România înțelegem că succesul se datorează capacității noastre de a răspunde provocărilor din mediul extern, iar eșecul vine atunci când ne retragem din fața acestora. În noua conjunctură, Agrii România își propune abordarea pieței cu o mai mare flexibilitate și receptivitate privind nevoile consumatorilor. Platforma online pe care am lansat-o ne aduce mai aproape de aceșteia și ne ajută să ne familiarizăm împreună cu regulile și tendințele care vin să modeleze lumea contemporană a afacerilor”, susține CEO Agrii România, Monalisa Ungureanu.

Sute de produse, dar și multe promoții speciale…

”Am demarat acest proiect, această platformă online într-un moment extrem de dificil pentru noi toți, pentru a fi și mai aproape de nevoile micilor producători agricoli, pentru a reduce deplasările în afara fermei, ajutându-i cu produse pentru campaniile agricole. Pe lângă produsele pe care Agrii le oferă fermierilor prin rețeaua de vânzări, magazinul online vine ca un suport, oferind fermierului confortul de a alege de acasă, din fața calculatorului sau a telefonului produsele de care are nevoie în acel moment. Pe lângă un portofoliu extrem de bogat, îi așteptăm pe cumpărători și cu reduceri speciale la anumite categorii de produse”, a declarat Valerian Iștoc, Business Development Director, coordonatorul proiectului.

Despre modalitatea de cumpărare, Agrii România a dorit lansarea unei platforme, una simplă și ușor de accesat pentru oricine. Comenzile se pot efectua și telefonic, la: 0756.055.481.

Precizăm că de la apariția epidemiei de COVID 19, în țara noastră, Agrii România a avut mai multe acțiuni pentru a sprijini activitatea fermierilor români, printre care și serviciul digital RHIZA, oferit GRATUIT, pentru a reduce la minim deplasările în afara fermei!

Despre Agrii România

Reamintim că, Agrii România este noul brand al companiilor Comfert și Redoxim. Agrii își propune o abordare unică, proaspătă pentru fermieri, parteneri, clienți, concentrată pe conceptul care stă la baza brandului: inteligență și inovație. Agrii România își continuă direcțiile strategice asumate, cu un accent și mai profund pe integritate, parteneriat, oameni, comunitate.