Pria Farmers Day Republica Moldova Awards – Ceremonia de Premiere a Fermierilor din Republica Moldova va avea loc pe 17 noiembrie, la Chișinău

pria RM2

PRIAevents, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului Republica Moldova, organizează Pria Farmers Day Republica Moldova Awards – Ceremonia de Premiere a Fermierilor din Republica Moldova, in contextul Zilei Nationale a Fermierilor din Republica Moldova – un eveniment unic, care mai ales in acest an, în premieră, este conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor fermieri care aduc o contribuție semnificativă la agricultura din Republica Moldova, care sunt exemple de urmat.

Ceremonia de Premiere va avea loc în data de 17 Noiembrie a.c. la Radisson Blu Chișinău si va fi transmisă live pe Facebook PRIAEvents și pe Microsoft Teams la acest link https://bit.ly/2UdzXbl, dar si pe paginile partenerilor noștri.Astfel, vom organiza cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar si dezvoltării fermierilor din Republica Moldova din acest an și puteți urmări LIVE transmisiunea galei de premiere si a discursurilor  care vor avea loc on-site.

Vor fi dezbateri alături de fermieri, autorități si companii conexe pentru a găsi cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar și oportunitățile pe care pot apărea. Premiile fermierilor din Republica Moldova reunesc comunitatea agricolă moldoveană într-o ceremonie extrem de prestigioasă transmisa în direct dintr-o locație de top din Chișinău.

Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu, mai ales în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special. Prezentarea premiilor este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura moldoveană.

Program

10:30 – Start conferința online transmisă live de la Radisson Blu Chișinău

10:35-11:45 – Panel online – Cum putem crește afacerile fermierilor din Republica Moldova?

11:45-13:00 – Transmisie LIVE:  Ceremonie de Premiere a Fermierilor din Republica Moldova

Mai multe detalii despre agenda evenimentului şi modalități de înscriere pentru participare gratuită puteți găsi pe www.priaevents.ro.