Preşedintele PRO AGRO prezintă raportul de activitate al mandatului său, mâine 8 mai, într-o conferinţă de presă

emil florin dumitru

Miercuri, 08 Mai 2019, Federația Națională PRO AGRO organizează o conferință de presă, începând cu ora 13:00, în complexul CALYPSO – Salonul CERES, din cadrul Compexului AGRONOMIE (USAMVB), din B-dul Mărăști, nr. 59, sector 1, București, la care va participa domnul Emil-Florian DUMITRU, care va prezenta raportul de activitate pentru perioada de mandat 9 iunie 2016 – 8 mai 2019.

Începând cu data de 9 mai a.c., domnul Emil-Florian DUMITRU nu va mai conduce Federația Națională PRO AGRO, luând decizia de a nu mai candida pentru un nou mandat de președinte, dar și de a se retrage din toate funcțiile de conducere din cadrul organizației.

Federația Națională PRO AGRO este o organizaţie profesională înfiinţată în anul 2012 de şi pentru producătorii români din agricultură, industria alimentară şi servicii conexe, în vederea promovării, reprezentării, susţinerii şi apărării intereselor membrilor organizaţiilor profesionale reprezentative la nivel naţional în raporturile cu instituţiile europene, naţionale publice şi private.

PRO AGRO este singura organizație care îndeplineşte simultan condiţiile de reprezentativitate la nivelul sectoarelor de activitate agricultură și industria alimentară, constatată de Tribunalul Bucureşti.

Federația Națională PRO AGRO este o organizație umbrelă care răspunde provocărilor cu care se confruntă membrii săi din cele 14 organizații profesionale și interprofesionale afiliate, prin promovarea și sprijinirea unei economii rurale durabile în care agricultura este esențială pentru viitorul tuturor și este vocea producătorilor din acest sector, care constituie un important pilon al economiei naționale românești, reprezintă interesele și nevoile membrilor, coordonând și sprijinind organizațiile profesionale pe teme agricole, economice, juridice, fiscale, educaționale și sociale.