O nouă conducere la ACCPT Ialomiţa

combineporumb-678x381

In data de 06 martie 2019, A.C.C.P.T. Judetul Ialomita a organizat Adunarea Generala anuala, destinata alegerii conducerii asociatiei, in urma expirarii mandatului statutar. Astfel, dupa o lunga activitate in fruntea noastra, domnul Nicolae Sitaru a decis sa nu candideze pentru un nou mandat, iar optiunile membrilor au fost impartite intre doi candidati la functia de presedinte si sapte candidati pentru cele patru pozitii in Consiliul Director.

Compozitia organelor de conducere, alese prin exprimarea a 72% din totalul numarului de voturi, este urmatoarea: Presedinte – Dragos Costin Telehuz, Vicepresedinte – Silviu Mihai, secretar – Stefan Trandafir, membri – Adrian Georgescu, Stefan Moraru si Alexandru Neagu (supleant).

„Multumim domnului Nicolae Sitaru pentru anii dedicati mediului asociativ al fermierilor ialomiteni si uram succes noii conduceri in provocarea pe care au acceptat-o, anume de a reprezenta membrii unei organizatii de elita din breasla noastra”, se arata in comunicatul trimis pe adresa redactiei.