NHR Agropartners participă la ExpoAgroUtil 2019

Expo agro util 2018 NHR Agropartners

După o iarnă atipică, fără prea multă zăpadă, dar cu zile geroase, vremea de acum le-a permis fermierilor să pună tractoarele, semănătorile şi cultivatoarele la treabă pentru îngrijirea solului şi recolte bogate.

În pauzele bine meritate de la munca câmpului, NHR Agropartners invită fermierii la ExpoAgroUtil Constanţa în perioada 4-7 Aprilie 2019, în parcarea centrului comercial VIVO!

Ce vei regăsi la standul NHR Agropartners?

Vedetele standului NHR Agropartners sunt și anul acesta utilajele de la producătorul german DeutzFahr, care pune la dispoziția dumneavoastră: combina DeutzFahr 7206 TS de 230 CP cu header de porumb Olimac Drago pe 6 rânduri, tractoare DeutzFahr din seriile 5,6,7 şi 9, cu putere nominală de la 92 cai putere până la 316 CP. Modelele expuse vor fi: Deutz Fahr 5100 G LS, DeutzFahr 6140 cu set de roți înguste, DeutzFahr 7250, DeutzFahr 9340, care vă vor ajuta să vă bucurați de cele mai bune condiții de lucru, pentru a eficientiza la maximum munca şi producţia agricolă.

De la producătorul britanic JCB va fi expus încărcătorul cu braț telescopic 531-70 care ridică 3,1 tone până la 7m. Un asemenea utilaj te poate ajuta la manipularea cerealelor, silobag-urilor, baloţilor, paleţilor şi a oricaror obiecte grele sau dificil de manipulat şi este de un real ajutor în orice tip de fermă. Cabina încărcătorului este dotată cu încălzire, ventilație și aer condiționat. Încărcătorul este echipat cu furcă de baloți și silobag și cupă pentru cereale.

Pentru agricultori, intrarea în primăvară este de multe ori echivalentă cu punerea în funcțiune a mașinilor de fertilizare. Fertilizate corect, culturile de grâu și de rapiță se pot dubla sau chiar tripla dacă le sunt oferite îngrășămintele necesare. Primăvara, azotul este considerat principalul element nutritiv, însă, achiziția unei mașini de fertilizat devine o necesitate în acest sens. Mașinile de fertilizat Bogballe M35 plus și L1 950 l expuse la ExpoAgroUtil Constanța au un sistem unic de împrăştiere a îngrăşămintelor spre centru sau spre exterior pentru o mai bună acoperire.

Deoarece primăvara aceasta nu se anunță bogată în ploaie, este nevoie a se acționa pentru ca solurile să acumuleze și să păstreze apa în profunzime. Pentru a pregăti terenul și a fi convinși că solul se află la nivelul de umiditate optimă, puteți achiziționa pluguri, discuri și grape cu discuri cum este cea expusă, Poettinger Terradisc 3501 pe care o puteți utiliza la nivelarea și mărunțirea solului.

Pentru că NHR Agropartners și-a asumat rolul de partener al fermierilor români de pretutindeni, depunem eforturi considerabile pentru a oferi utilaje care să aducă cele mai bune rezultate. Semănătoarea Poettinger Vitasem 402 vă va ajuta să introduceți semințele în sol la o adâncime constantă, repartizându-le uniform şi pâstrând umiditatea în sol. Iar semănătoarea pentru plante prășitoare Sfogia Planter Sigma 5 – 6 rânduri vă va permite să aveți control electronic asupra distribuției semințelor, cu dispozitiv de numărare a hectarelor lucrate, de afișare a vitezei de lucru și a normei de semințe distribuite la hectar. De asemenea, această semănătoare este dotată cu marcatoare de urmă cu disc, acționate hidraulic. La standul nostru veți mai putea găsi și mașina de erbicidat Hardi Navigator Eagle 3000 l, tăvălugul Dal-Bo Minimax Roller 6.30 cu pliere hidraulică și sistem de blocare în poziție de transport și cultivator de primăvară Vibrostar 4-390.

Pentru achiziţia de utilaje agricole vom avea oferte de finanţare atractive dar şi pachete de tractor cu implement la preţuri promoţionale valabile doar pe perioada târgului.

Având expuse spre comercializare toate utilajele de care orice fermier are nevoie pentru pregătirea terenului şi nu numai, deținem certitudinea că agricultorii români vor începe noul an agricol cu dreptul și cu recolte bogate.

Specialiştii NHR Agropartners vă așteaptă cu drag, pregătiți să încheiem parteneriate roditoare, așa cum vor fi și culturile dumneavoastră!

În prezent NHR Agropartners  deţine o reţea de 13 filiale care oferă gamă complexă de produse şi servicii: vanzare utilaje agricole şi piese de schimb, ateliere de reparaţii şi echipe mobile de intervenţii, mai mult de 230 de angajati şi în portofoliu mărci de top distribuite exclusiv cum ar fi DEUTZ-FAHR, Poettinger, Hardi, Bogballe, Sfoggia, Einboeck pentru a numi doar câteva dintre acestea. În activitatea NHR Agropartners pilonii de bază îi reprezintă stabilitatea şi sustenabilitatea, respectful faţă de client, încrederea în relaţiile construite, seriozitate şi cu certitudine, perspectiva în viitor.