NHR Agropartners, o prezenţă cu stil la AgriPlanta-RomAgroTec

nhr stand

La expoziţia AgriPlanta-RomAgroTec 2019, standul companiei NHR Agropartners, desfăşurat pe o suprafață de peste 2600 de mp, a expus o gamă largă de utilaje, la prețuri accesibile oricărui buzunar. De asemenea, vizitatorii au avut la dispoziţie un magazin de unde au putut cumpăra piese de schimb pentru utilajele agricole, precum și diverse obiecte promoționale. Specialiştii companiei le-au prezentat celor interesaţi oferte financiare personalizate și i-au îndrumat în vederea celor mai potrivite alegeri pentru fermele lor. De la standul NHR Agropartners nu au lispit nici concursurile de îndemânare pentru fermieri, caricaturile digitale şi zona special amenajată pentru copii.

Tractoarele Deutz Fahr, aflate printre vedetele târgurilor de profil, i-au încântat şi de această dată pe fermierii vizitatori. La stand au fost expuse tractoarele Deutz Fahr: seria 9 – DF 9340 TTV Warrior de 316 cai putere; seria X720 – DF X720 de 260 de cai putere; seria 7 – DF 7250 de 237 de cai putere; seria 6: DF 6215 de 201 cai putere, DF 6155 de 149 cai putere, DF 6140 de 130 de cai putere; seria 5 – DF 5125 de 120 de cai putere, seria 5G: DF  5110 G LS de 101 cai putere, DF 5115 G GS echipat cu încărcător frontal Hydrac; seria 5 DF/DS: DF 5105 DF și DF 5105 DS de 97 de cai putere, specializate pentru vii, livezi, grădinărit sau activități municipale; seria 4 – DF 4080E de 75 de cai putere, pentru lucrări speciale fără cabină; AgroKid de dimensiuni mici, ideal pentru aplicațiile unde tractoarele mari nu încap. Alte tractoare prezente la stand au fost: JCB Fastrac 8330 şi 4220 de 348 cai putere, respectiv de 217 cai putere.

Specialiştii companiei au completat gama echipamentelor expuse cu semănătorile Poettinger Vitasem 402 de 4 m și Terrasem C6 Artis dotată cu un sistem de operare inteligent; semănătoarea de plante prășitoare Sfoggia Sigma 5-8/70 pentru porumb și floarea soarelui, grapele cu discuri pentru prelucrarea solului de la Poettinger: Terradisc 10001 T (prezentată în premieră la o expoziţie în România) şi Terradisc 6001T; de la Dal-Bo – AXR-H 400 de 4 m cu adâncime de lucru ajustabilă hidraulic şi plugurile Poettinger Servo 25 și Servo 45M de 3, respectiv 6 trupițe; şi combinele pentru cereale Deutz Fahr: DF C6205 TS de 230 de cai putere, DF C7206 TS de 320 de cai putere, DF C9306 TS de 363 de cai putere; combina autopropulasată de recoltat struguri Gregoire G8; cultivatoarele de la Einboeck: Vibrostar 4-390 şi 4-810; de la Sfoggia Thema 8/70.

De asemenea, nu au lipsit încărcătoarele cu braț telescopic: JCB TM 320 ce poate ridica până la 5,2 m – 3,2 tone, JCB 403 Agri Mini ce poate ridica până la 2,5 tone, JCB 427 HT Agri ce poate ridica până la 13,9 tone, JCB 525-60 Agri Plus ce poate ridica până la 6 m 2,5 tone, JCB 531.70 Agri ce poate ridica până la 7 m 3,1 tone, JCB 541.70 Agri ce poate ridica până la 7 m. 4,1 tone, JCB 536-50 Agri ce poate ridica până la 5 m 3,6 tone, JCB 435S de 230 de cai putere, ce poate ridica până la 14,3 tone. Fiecare dintre aceste încărcătoare sunt dotate cu diverse accesorii pentru a acoperi o gamă cât mai variată de cerinţe.

Pentru agricultorii pricepuți, care știu că erbicidarea şi fertilizarea dețin un rol important în dezvoltarea optimă a culturilor, echipa NHR Agropartners a expus: o mașină de erbicidat tractată Hardi: Ranger Eagle cu un rezervor soluție de 2500 l și o rampă de 18 m, Navigator Eagle cu un rezervor soluție de 3000 l și o rampă de 24 m; o mașină de erbicidat autopropulsată Hardi Alpha Evo Twin cu un rezervor soluție de 4100 l și o rampă de 24 de m. De asemenea, la stand au fost și 4 mașini de împrăștiat îngrășăminte Bogballe: M35 Plus, L1 Plus, L2W Plus, M60W-Plus, toate acestea beneficiind de o capacitate de aruncare a îngrășământului de până la 650 de kg/minut.

Printre mașinile care şi-au găsit locul la standul NHR Agropartners şi care aşteaptă să fie întrebuinţate în fermele dumneavoastră, se numără și: o presă pentru baloți cilindrici Deutz Fahr Fix Master 119, două prese pentru baloți paralelipipedici Deutz Fahr BigMaster 5712 OmniCut și Paksan Super Yunus, trei tăvălugi Dal-Bo Maxicut 600, Dal-Bo MiniMax Roller 6.3 şi Dal-Bo Rower Roll 12.3 m, tocătorul de resturi vegetale Muething Shredder MU-H 220 și Shredder MU-M 280, mașina de întors fânul Poettinger Hit 6.61, un scarificator Dondi 807, o cisternă de apă Palazoglu de 4000litri, un tambur de irigații Beinlich Primus 2500, o remorcă de împrăștiat gunoiul de grajd de 8000 de kg Palazoglu, o remorcă de transfer Guestrower și două remorci de transport Brantner. De asemenea, la stand a fost expus şi un model de staţie de demineralizare şi reglare a PH-ului apei pentru tratamentele fitosanitare HIDRO-AFE de la firma AGRI France Environnment.

În prezent, NHR Agropartners deţine o reţea de 13 filiale care oferă gamă complexă de produse şi servicii: vânzare utilaje agricole şi piese de schimb, ateliere de reparaţii şi echipe mobile de intervenţii, mai mult de 230 de angajaţi şi în portofoliu mărci de top distribuite exclusiv, cum ar fi: DEUTZ-FAHR, Poettinger, Hardi, Bogballe, Sfoggia, Einboeck, pentru a numi doar câteva dintre acestea. În activitatea NHR Agropartners pilonii de bază îi reprezintă stabilitatea şi sustenabilitatea, respectul faţă de client, încrederea în relaţiile construite, seriozitatea şi, cu certitudine, perspectiva în viitor.

 

La standul companiei l-am găsit pe domnul Dr. Ing. Florin Neacșu, Deputy Managing Director, care ne-a declarat: „Și anul acesta, ca și anii trecuți, NHR Agropartner are în cadrul târgului o suprafață de peste 2.600 mp, unde prezentăm cele mai importante și reprezentative mașini agricole din portofoliu. Utillajele noastre sunt pentru orice tip de fermă și se pretează în mai multe domenii: vegetal, zootehnic, viticol, pomicol, legumicol, floral.

Avem toată gama de combine Deutz Fahr cu hedere pentru cereale, porumb și specializate pentru floarea soarelui. De asemenea, avem tractoare începând de la cele viticole, fară cabină, de la 60-70 CP și până la tractoare de 340 CP cu variație continuă. Atât tractoarele, cât și combinele sunt dotate cu motoare de ultimă generație cu norme de poluare Tier 5. Evident că avem și utilaje care lucrează cu tractoarele, şi anume remorci, pluguri, grape și semănători.

O mașină interesantă pe care o prezentăm aici este Maxicut de la Dal-Bo, pentru distrugerea resturilor vegetale, în special la rapiță și floarea soarelui. Aceasta toacă resturile vegetale prin simpla deplasare pe sol cu ajutorul unui tăvălug cu lame, având o productivitate foarte mare și un consum de combustibil extrem de redus. De la Poettinger avem semănătoarea pentru semănat direct în teren nepregătit sau în mulci, Terrasem de 6 m, un model modernizat și imbunătățit. Tot de la Poettinger mai avem o grapă cu discuri, un model nou, Terradisc de 10 m. De asemenea, avem mașini de stropit tractate sau autopropulsate, de exemplu Hardi Twin, cu cortină de aer de protecție a jetului de soluție.

nhr neacsu

Mai avem la stand echipamente foarte bine reprezentate de marca JCB, de exemplu tractorul Fastrac, precum și încărcătoarele cu braț telescopic și cele articulate. La încărcătoarele cu braț telescopic avem un model nou, ce a intrat în fabricație anul acesta și are o capacitate de ridicare până la 7 m. Încărcătoarele articulate sunt foarte importante pentru manipularea volumelor mari de cereale, având cupe de 4-5 m3.

Printre mașinile pe care vizitatorii le vor vedea la standul nostru, care își vor găsi întrebuințarea în fermele lor, se numără și mașina de întors fânul Poettinger Hit 6.61, un scarificator Dondi 807, o remorcă de transfer Guestrower și două remorci de transport Brantner.

De asemenea, la stand va fi expus un model de staţie de demineralizare şi reglare a PH-ului apei pentru tratamentele fitosanitare HIDRO-AFE de la firma AGRI France Environnment. Folosind tehnologia HIDRO-AFE se reduce doza de produse fitosanitare, creşte eficienţa tratamentului rezultând o acţiune rapidă asupra culturii. La un PH necorespunzător, specialiștii spun că timpul de eficiență al unui pesticid poate scădea de la câteva ore, doar la câteva minute. Tocmai din acest motiv oferim consultanță fermierilor pentru a ști în funcție de tipul de pesticid ce PH trebuie să aibă apa și ce amestecuri de substanțe să folosească.

De maximă importanță sunt şi ofertele și finanțările prezentate în avanpremieră în acest an la standul NHR Agropartners și pot să spun că avem finanțări de la produs la produs. De exemplu, la JCB, la încărcătoarele cu braț telescopic avem o finanțare cu dobândă zero pe 3 ani sau dobândă 0,4-0,9 pe 4, respectiv 5 ani, cu garanție extinsă până la 5 ani sau 3000 de ore. La tractoarele seria 6, 7 și 9, fabricate în Germania, oferim garanție 3 ani. La combinele de la Deutz Fahr avem o nouă schemă care include atât finanțare, cât și garanție extinsă. Cred că suntem singurii din piață care oferim garanție de 4 ani la combine, iar avansul este începând de la zero, cu prima rată în mai 2020. O altă variantă de finanțare la combine este cu avans începând de la zero, cu dobândă zero în primul an și cu toate întreținerile incluse în finanțare, deci gratuite pe 3 ani sau 1500 de ore.

De asemenea, nu lipsesc nici surprizele. La standul nostru, ca noutate în acest an, vizitatorii fermieri pot achiziţiona materiale promoționale, pot participa la concursuri, iar câștigătorii se vor bucura de premii. Bineînţeles, nu va lipsi nici show-ul aviatic, care a devenit deja tradițional. Specialiștii NHR Agropartners vă așteaptă nerăbdători să dați mâna pentru ani roditori!”