NHR Agropartners a deschis oficial filialele din Botoşani şi Bacău

nhr bc

În zilele de 11 şi 12 aprilie a.c., compania NHR Agropartners a organizat un adevărat maraton al festivităţilor oficiale de deschidere a filialelor din judeţele Botoșani şi Bacău. Sediul din Botoşani se află în loc. Zăicești, com. Bălușeni, Șos. Botoșani-Iași, E58 şi deserveşte județele Suceava și Botoșani, iar cel din Bacău este poziţionat pe Calea Romanului, nr. 230, com. Săucești, sat Bogdan Vodă, fiind destinat fermierilor din județele Bacău şi Neamț.

În prezența a numeroși fermieri, a autorităților locale și a reprezentanților presei agricole, în cadrul ambelor evenimente a fost prezentat tractorul Deutz Fahr, model 6165 Powershift, ediție specială, cu un design dedicat aniversării centenare a României. Tractorul are culoarea maro-ciocolată, fiind produs în 60 de exemplare, dintre care circa 20 au fost deja vândute începând de la Expo Agro Bucovina, târg care a avut loc în perioada 22-25 martie la Suceava.

Aceste două sedii erau necesare în regiunea Moldovei, pentru că până acum exista doar la Iași. Fermierii din zonă au solicitat şi alte filiale în primul rând pentru postservice. Astfel, specialiștii cu atelierele mobile pot fi în timp util aproape de fermieri în câmp, atunci când aceștia au nevoie.

De altfel, compania NHR Agropartners nu este interesată doar de promovarea mașinilor și echipamentelor agricole, ci în mod special de ceea ce se întâmplă în service. În cadrul evenimentelor, au fost prezentate cele două echipe care deservesc filialele din regiunea Moldovei.

Primarii comunelor Băluşeni, jud. Botoşani, respectiv Săucești, jud. Bacău, prezenţi la evenimentele organizate în 11 şi 12 aprilie, le-au mulțumit managerilor NHR Agropartners pentru interesul acordat acestei zone și fermierilor moldoveni, apreciind că deschiderea noilor filiale vine în sprijinul dezvoltării agriculturii din regiune, dar şi a mediului rural.

Cu ocazia evenimentului de la Săucești, jud. Bacău, doamna Monika Puiu, director general NHR Agropartners, a vorbit despre retragerea sa din cadrul boardului companiei și a prezentat-o pe succesoarea domniei sale, Anamaria Damian.

Deschiderea filialelor din judeţele Botoșani şi Bacău face parte din planul de dezvoltare al companiei NHR Agropartners și vine în sprijinul fermierilor din regiunea de nord-est a țării, care au acum oportunitatea de a achiziționa utilaje și mașini agricole de calitate, beneficiind în același timp de service și consultanță specializată. Felicitări echipei NHR Agropartners!