NATUREVO – Partener şi sponsor la Congresul Organic European 2019, ediţia a 13-a

naturevo enoiu

Compania NATUREVO, distribuitor naţional de inputuri pentru agricultură, a participat la cea de-a 13-a ediţie a Congresului Organic European, care a avut loc în Bucureşti, în perioada 20 – 21 iunie 2019.

Agricultura ecologică este un sector dinamic în România, care în ultimii ani a cunoscut o evoluţie semnificativă. Bunele practici presupun folosirea unor produse care să nu afecteze plantele şi solul şi care să asigure o hrană curată şi sănătoasă.

NATUREVO este un jucător important în sectorul agricol ecologic, deţinând un portofoliu complet de produse destinate agriculturii ecologice şi programe complexe pentru diverse culturi.

Naturevo selectează de la furnizori internaționali produse care sunt pretabile agriculturii ecologice și le introduce în programele NATUREVO ECO, care se aplică în toată România. Produsele au efecte de mărire a rezistenței plantelor la factorii de stres abiotici şi biotici, precum şi efecte curative asupra unor agenţi de dăunare. Produsele din programele NATUREVO sunt de origine minerală, vegetală, microorganisme utile, toate influenţând pozitiv mediul înconjurător.

NATUREVO asigură accesul fermierilor la tratamente cu produse care au eficacitate demonstrată științific și practic, sunt sigure pentru om și mediu, răspunzând cu succes nevoilor specifice ale plantelor.

 

Domnul Ioan Enoiu, fondatorul companiei Naturevo, a spus: “Includerea României în calendarul Congreselor BIO demonstrează faptul că încep să se vadă mugurii dezvoltării acestui segment, într-o ţară cu un poţential extraordinar pentru agricultura ecologică.”

Toate produsele comercializate de NATUREVO pentru agricultura ecologică sunt certificate bio în baza Regulamentelor 834/2007 şi 889/2008.

 

Pentru mai multe detalii despre compania NATUREVO, accesaţi www.naturevo.ro.