Maschio Gaspardo, “Partener Principal Utilaje” la cele 5 evenimente Romanian Agriculture din 2023

Maschio Gaspardo s-a înscris în calitate de „Partener Principal Utilaje” la cea de-a 7-a ediție RALF Forumul Internațional al Marilor Fermieri, care va avea loc pe 25 și 26 mai 2023 la JW Marriott Grand Hotel din București, la Seara Marilor Fermieri din 25 mai 2023 și la evenimentele regionale „Fermierii Noștri” din perioada octombrie – noiembrie 2023.

Fermierii noștri se află în continuare în linia întâi, cu o contribuție vitală la dezvoltarea economică a României. Seria de evenimente regionale „Fermierii Noștri”, care va avea loc în perioada octombrie – noiembrie 2022, la Timișoara (20 octombrie)Cluj-Napoca (4 noiembrie) și Iași (11 noiembrie), abordează rolul esențial al fermierilor la nivel local și regional.

Evenimentele, organizate de RomanianAgriculture(.ro) și BORO Communication, în parteneriat cu Corteva Agriscience, vor reuni mari fermieri, antreprenori și investitori din agricultură din 21 de județe, lideri ai administrației publice locale și județene, agenții de dezvoltare regională, reprezentanți ai mediului instituțional, universitar și academic, companii cu soluții pentru agricultură, invitați internaționali.

BORO Communication este unul dintre cei mai dinamici organizatori independenți de evenimente profesionale și de business din România și din regiune, cu un portofoliu care cuprinde peste 60 de proiecte internaționale de comunicare de mari dimensiuni pentru educație, sănătate, construcții, agricultură și ospitalitate, evenimente și campanii de comunicare care au conectat peste 30.000 de profesioniști, din 60 de țări.

Agenția a primit Premiul de Excelență Romanian PR Award la Categoria Evenimente.

BORO Communication este singurul organizator de evenimente pentru agricultură din România membru al ICCA – Asociația Internațională a Congreselor și Convențiilor.