LG Seeds România a organizat al doilea eveniment în câmp “Privilege Club”, alături de cei mai importanți fermieri din agribusiness

În ultimul an, ne-am confruntat cu mai multe provocări: situația mondială legată de virusul SarsCov2, schimbările climatice tot mai frecvente, dar nu în ultimul rând, o piață foarte competitivă și în plină expansiune la nivel de agribusiness în România. Unicitatea și abordarea diferită este un factor cheie și de succes pentru susținerea și creșterea vânzărilor. În urmă cu câteva zile, am avut prilejul de a ne întâlni într-un mediu mai restrâns, cu fermierii din județele Timiș și Arad, unde am prezentat cei mai noi hibrizi de rapiță din portofoliul nostru, precum și experiența fermierului gazdă al evenimentului, Szlancsik Ștefan, de la ferma II Szlancsik Elisabeta Denisa.

LG SEEDS PRIVILEGE CLUB este un proiect care s-a născut din dorința de a fi mai aproape de fermierii români și de a discuta într-un cadru mai restrâns cu participanții la eveniment despre nevoile și problemele lor, de a facilita interacțiunea și parteneriatele între fermierii participanți la eveniment, de a împărtăși din experiențele proprii, de a se conecta la cele mai noi și utile informații din domeniu, dar și de a afla despre soluțiile pe care le pune la dispoziția lor compania Limagrain România.  

Partenerul nostru, Michelin România, a oferit participanților de la eveniment informații valoroase despre tehnologiile dezvoltate pentru a susţine fermierii ȋn eforturile pentru scăderea costurilor, creșterea productivității și protejarea solului fertil, deoarece reprezintă o resursă foarte importantă în orice fermă.

Fermierii sunt pasionați de agricultură, dar sunt pasionați și de “mulți cai putere”. Astfel, partenerul nostru, Autoklass, a pus la dispoziția participanților cele mai noi modele de autoturisme Mercedes-Benz. De la sistemele de siguranță până la trenul de rulare și confort, întregul univers Mercedes-Benz a contribuit la creerea unei experiențe memorabile pentru clienții noștri.

Organizarea întâlnirilor regulate cu ceilalți membri ai clubului pentru un schimb valoros de experiență cu cei mai importanți fermieri români, conectarea la cele mai noi și utile informații din domeniu, facilitarea schimbului de experiență cu alți fermieri și cunoașterea pe larg a procesului de cercetare Limagrain sunt cele mai importante activități organizate exclusiv pentru membrii clubului.