IPSO Agricultură participă la Agro Expo Bucovina, primul târg agricol important al anului

IPSO Bucovina

IPSO Agricultură, lider în piața de mașini și utilaje agricole din România participă la târgul agricol Agro Expo Bucovina, eveniment ce se desfășoară în perioada 22-25 Martie 2018, în strada Cernauti, nr. 118, Suceava.

Evenimentul ce deschide anul expozițional 2018 este organizat de către Camera de Industrie și Comerț Suceava. Alături de utilajele de la John Deere, Kuhn, Manitou și Bednar, fermierii pot găsi la târg și produse alimentare, miere și produse apicole, legume și fructe, conserve, semințe și material săditor etc.

Specialiștii IPSO Agricultură din regiune te așteaptă în perioada 22-25 Martie 2018 la standul nr.4 din interior, pentru a-ți prezenta noutățile companiei pentru anul acest. De asemenea, dacă vrei să vezi utilajele ești așteptat la standul A41, din exterior.

Printre utilajele IPSO Agricultură ce pot fi văzute la târgul Agro Expo Bucovina se numără: o combină John Deere W650i prevăzută cu headerul de porumb MSSC 600, 3 modele de tractoare John Deere: 6155M, 5100M, 5055E, plugul Kuhn M103 3T, combinatorul Bednar SN4000 și sprayer-ul tractat John Deere M724 ECO. De asemenea, în standul IPSO Agricultură din interior, specialiștii îți vor oferi informații necesare privind beneficiile oferite de serviciile FarmSight.

De la târgul din Bucovina nu vor lipsi nici utilajele destinate întreținerii spațiilor verzi din fermă sau de acasă, așa cum este mașina de tuns gazonul John Deere Run51 sau Gatorul John Deere XUV 590i. Pentru acei producători care fac agricultură la scară mică sau pentru cei specializați, la standul IPSO Agricultură poate fi văzut și tractorul compact John Deere 3036E prevăzut cu încărcătorul frontal D160.

În cele patru zile producătorii agricoli din zonă, dar și cei care doresc să se pună la curent, la începutul anului, cu cele mai atractive oferte ale companiei sunt așteptați la târgul din Moldova. În cadrul târgului poți obține detalii tehnice prețioase care îți pot determina decizia de achiziție de la început de an. De asemenea, pentru achizițiile pe credit sau leasing, compania îți pune la dispoziție departamentul de finanțare ce gestionează întregul proces privind cumpărarea unui utilaj agricol din gama furnizată de companie.

Fermierii care vor participa la unul dintre cele mai importante târguri de agricultură din Moldova, de la începutul de an, sunt așteptați la standul IPSO Agricultură pentru a se înscrie la tombola organizată pe perioada evenimentului. Taloanele pentru înscrierea la tombolă pot fi procurate de la standul companiei, din interior. Extragerea câștigătorilor se va face în ultima zi de târg, iar cei mai norocoși dintre participanți se vor bucura de daruri tematice, legate de aniversare a 100 de ani de tractoare John Deere în lume.

Despre IPSO Agricultură

Prezentă în România încă din 1996, IPSO Agricultură este numărul 1 pe piața utilajelor agricole. Rezultatele obținute de companie în 2017 confirmă poziția sa de lider pe piață din România. Cu peste 400 de angajați și 18 puncte de lucru distribuite pe tot teritoriul țării, IPSO Agricultură răspunde în cel mai scurt timp tuturor solicitărilor fermierilor.

Compania este parte a grupului francez Monnoyeur, cu o rețea de birouri extinsă în 9 țări din lume, cele mai multe din Europa.

IPSO Agricultură oferă soluții integrate producătorilor agricoli din România, de la piese de schimb, service în câmp, pregătirea operatorilor, optimizarea și monitorizarea flotei de utilaje prin pachetele de servicii FarmSight și până la soluții de finanțare adaptate nevoilor acestora.