Gabriela Dumitru, Coordonator Comunicare și Relații Publice în cadrul AIPROM

gabidumitru

Începând cu data de 06 ianuarie 2020, Gabriela Dumitru și-a început activitatea în cadrul AIPROM, ocupând funcția de Coordonator Comunicare și Relații Publice.

Gabriela Dumitru are o experiență de aproape 6 ani în domeniul comunicării și și-a dezvoltat abilitățile necesare în companiile pe care le-a reprezentat de-a lungul timpului. Cea mai recentă poziție ocupată a fost aceea de Specialist de Comunicare în cadrul unei companii ce activează în domeniul echipamentelor și utilajelor agricole.

Având o vastă pregătire în domeniul agriculturii, Gabriela este absolventă a facultății de Inginerie și Management în Agricultură și Dezvoltare Rurală din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București. Deține un master în Audit Intern și în prezent este doctorandă în cadrul USAMV București.

Experiența educațională și profesională, dar și preocuparea pentru activitatea agricolă, pasiunea și respectul acordat acestui domeniu sunt numai câteva din lucrurile ce fac din Gabriela omul potrivit pentru această poziție.

În cadrul AIPROM, Gabriela va avea următoarele responsabilități:

  •  planificarea activităților de advocacy specifice AIPROM;
  • gestionarea relația cu mass-media și a solicitărilor de interviu;
  • planificarea strategiilor și campaniile de comunicare;
  • suport pentru asociației în vederea organizării evenimentelor din timpul anului;
  • elaborarea materialelor promoționale și de comunicare aferente proiectelor desfășurate de asociație.

Despre AIPROM

Asociația Industriei de Protecția Plantelor din Romania, AIPROM, a fost înființată în 2002 și reprezintă companiile care dezvoltă, formulează și reambalează produse pentru protecția plantelor. AIPROM reprezintă peste 85% din piața de produse de protecția plantelor din România. Totodată, AIPROM este membru al Asociației Europene de Protecția Culturilor – ECPA. Inițiativa „Time to change – Este timpul schimbării!” reflectă ambiția industriei de a oferi soluții durabile la provocările agricole contemporane.

Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România (AIPROM) are ca scop promovarea utilizării responsabile a produselor pentru protecția plantelor în contextul agriculturii durabile, care combină respectul pentru sănătatea oamenilor, cu grija pentru un mediu sănătos, satisfăcând, totodată, cererea pentru produsele agricole.