EXPO ”MOLDAVIA WINE” 2021, Bacău – Cunoaștere, Vinuri rafinate, Pasiune în afaceri, Eleganță, Arhitectură și Design, Tehnologie

Expo ”Moldavia Wine” 2021 este un eveniment ce se va desfășura la Bacău, în perioada 5-7 noiembrie 2021, la Central Plaza – Zona de Expoziții și Evenimente, din str. Erou Ciprian Pintea, nr 29, cod 600112.

Expo”Moldavia Wine” este un eveniment internațional de afaceri și schimburi economice, de prezentări și conferințe de specialitate. Este un eveniment dedicat vinului și producătorilor de vinuri, precum și operatorilor economici din industriile conexe. Este un eveniment de promovare a vinului de calitate, oferind participanților, în cadrul expoziției, prezentări și degustări de vinuri din mai multe regiuni ale Europei.

De asemenea, specialiștii și investitorii vor putea aprecia echipamente specifice, utilaje industriale, accesorii, ambalaje, input-uri, precum și alte produse din industria conexă. Veți regăsi, aici, oferte turistice de profil, prezentări de ”drumuri ale vinului”, sejururi, noutăți și oportunități de ultimă oră pentru cei interesați de turismul viniviticol, de petrecerea timpului liber sau de vacanțele de weekend.

 ”Moldavia Wine” este mai mult decât o expoziție de vinuri și abordează patru domenii principale: industria viniviticolă, noutăți și tehnologie în domeniul agriculturii, gastronomia tradițională, turism și HORECA, arhitectură, design și materiale pentru proiecte și construcții în HORECA. Organizatorii oferă un program zilnic de masterclass-uri, seminarii, prezentări sau conferințe pe teme de interes, incluzând aici și propunerile participanților. Nu în ultimul rând, publicul va beneficia de prezentări și vânzări a produselor tradiționale alimentare, realizate după rețete vechi, de o gamă diversificată de băuturi alcoolice și non-alcoolice, de sucuri naturale și ape minerale ale unor producători importanți.

Prin parteneriatul Uniunii Arhitecților și a Ordinului Arhitecților din România, evenimentul oferă soluții și proiecte de arhitectură și design pentru industria HORECA, pentru amenajarea de crame și alte investiții.

 Universitatea de Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi va fi prezentă cu stand de promovare educațională, științifică și de produse proprii, în domeniile agricol, viticultură, produse agroalimentare. Va susține conferințe și masterclass-uri.

Prin eveniment se facilitează contactele și întâlnirile de care aveți nevoie pentru dezvoltarea profesională și a afacerii, dar și pentru vânzarea de produse. Dacă doriți să fiți partener al evenimentului, într-una din variantele oferite de organizatori, nu ezitați să ne contactați și în acest sens.

Este o ocazie perfectă de a dezvolta afacerile, de a promova zonele din care provin producătorii, atât din punct de vedere turistic cât și economic, de a exersa marketing-ul regional (teritorial). Este un eveniment despre afaceri, despre vinuri, turism, viticultură și agricultură, despre performanță, arhitectură, design, idei inovative și calitate la standarde înalte. Expo ”Moldavia Wine” 2021 se adresează producătorilor de vinuri, având în vedere regiunile de tradiție ale României, precum și cele din Ungaria, Spania, Italia, Franța sau Republica Moldova.

Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR) și ORDO EQUESTRIS VINI EUROPAE (OEVE) – Consulat România (Scaunul Cavaleresc Bacău) susțin evenimentul și acest domeniu economic. Cei doi parteneri propun extinderea și diversificarea pieței de desfacere a vinurilor, atât pe plan național cât și în afara țării. Relațiile economice bilaterale propuse de UNPR cu Federații și Confederații patronale, cu Camere de Comerț bilaterale, precum și parteneriatele semnate cu Federații și Confederații Patronale din centrul și estul Europei, susțin acest demers de a se întâlni cererea cu oferta.

Evenimentul este susținut și de personalități cu notorietate națională, de invitați speciali, din țară și străinătate. La eveniment sunt prezenți și reprezentanți ai comunităților socio-culturale și administrative.

Prin acest eveniment, aducem în prim plan ”arta vinului” și vă propunem să dezvoltăm conexiunile ”Business to Business” (”B2B”), să găsim împreună noi oportunități de afaceri, de dezvoltare a relațiilor profesionale.

Program de vizitare a expoziției: vineri, între orele 11.00 – 20.00, sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00 și duminică, între orele 10.00 – 14.00.

Deschiderea și prezentarea oficială a evenimentului: vineri, 5 noiembrie, ora 13.00.

Seara ”Cavalerului Vinului” și Dineul oficial – se vor organiza sâmbătă, 6 noiembrie, ora 20.00, la o locație ce va fi comunicată ulterior.