Din octombrie 2022, un nou concept “Urban Winery”, aparţinând Winery Shop/Mega Distribution Group- ȋn incinta complexului rezidenţial Vitan Estates

Vitan Estates, primul complex rezidenţial din România dedicat exclusiv ȋnchirierii, găzduieşte din luna octombrie 2022, ȋntr-unul din spaţiile sale comerciale, un nou concept: Urban Winery. Acest concept aparţine companiei Mega Distribution Grup, unul dintre cei mai importanţi distribuitori de vinuri din Bucureşti, care oferă clienţilor săi vinuri de elită pentru toate gusturile, cu o gamă variată de vinuri româneşti şi internaţionale, alături de brânzeturi şi mezeluri fine, ȋntr-o atmosferă intimâ şi primitoare.

Pentru Vitan Estates-concept american, adus ȋn România ȋn urma unei investiţii de peste 20 milioane EURO, confortul chiriaşilor săi reprezintâ o permanentă preocupare, aceştia beneficiind de o zonă de servicii la parterul complexului, astfel ȋncât să aibă la ȋndemână tot ce le poate fi util: centru de fitness, spălătorie, supermarket, trattoria, ATM, salon de ȋnfrumuseţare.  Astfel, proiectul Urban Winery a venit ca o continuare firească a efortului continuu de a oferi chiriaşilor noi experienţe pentru stilul de viaţă pe care şi-l doresc.

„Am aşteptat chiriaşul potrivit. Ne-am dorit un concept nou, inedit, care să se potrivească cu viziunea noastră pe termen lung” a declarat Kimberly Vrânceanu, co-fondator Vitan Estates.

“Mai mult decât atât, ne dorim ca tot ce facem să fie de interes pentru chiriaşii noștri care ne apreciază pentru serviciile de top pe care ne străduim ȋn permanenţă să le oferim”- a adăugat Violeta Niculae- Director Operaţiuni Vitan Estates.

Pentru necunoscătorii fenomenului, conceptul de Urban Winery poate fi asociat cu vinoteca, ceea ce ȋnseamnă locul unde se ţin vinurile la păstrare. Pentru Mega Distribution Grup, ȋnsă, acest concept  este  mult mai complex, reprezentând o adevarată misiune, aceea de a-şi introduce clienţii ȋn lumea fascinantă a vinului de-a lungul tuturor etapelor din viaţa acestuia: naştere, maturizare, ȋmbătrânire nobilă.

Pentru rezidenţii Vitan Estates, dar nu numai pentru ei, Urban Winery oferă şi servicii de consultanţă, de iniţiere ȋn arta vinului, o bautură care va dăinui, probabil, atâta vreme cât oamenii nu vor renunţa la un stil de viaţă rafinat şi la bucuria de a trăi.  Urban Winery organizează degustări, teambuilding-uri şi concursuri pentru toţi cei care vor sa afle mai multe despre băutura care ȋmbătrâneşte frumos.

“Vinul, singurul lichid viu din Univers este cel care ne ridică ȋn mod constant calitatea vieţii, fiind omniprezent la toate evenimentele sociale. Astfel, portofoliul nostru variat de vinuri dar şi experienţa noastra ȋndelungată pe piaţa românească ne recomandă ȋn a fi cultivatori de bun gust!” subliniază Doina Szavu- Director General Mega Distribution Grup.

Despre Vitan Estates

Vitan Estates este un proiect apartinand companiei Bucharest Properties REIT, un fond mutual de investiții imobiliare, deschis în România de către investitori americani. Compania este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de apartamente dedicate exclusiv închirierii.

Pentru mai multe detalii: Violeta Niculae- Director Operatiuni Vitan Estates: 0726072926, violeta.niculae@vitanestates.ro

 Despre Mega Distribution

Mega Distribution este cel mai important distribuitor de vinuri adresat retelei horeca din Bucuresti, magazinelor specializate din domeniu si nu in ultimul rand firmelor care doresc consiliere pentru realizarea cadourilor corporative.

Pentru mai multe detalii: Doina Szavu- Director General Mega Distribution Grup: 0722373989, mega.sales@xnet.ro