Crama Viișoara – struguri de calitate pentru vinuri de colecţie

cramaviisoara

Crama Viișoara se află în partea sudică a județului Constanța, în Podișul Cobadin. Una dintre cele mai noi crame din țară, Crama Viișoara, dispune de o tehnologie de ultimă generație și de o producție proprie de struguri de o calitate deosebită, cultivați în arealul I.G. Colinele Dobrogei și I.G. Terasele Dunării.

Maturarea vinului se face în baricuri de 225 litri de stejar Ambrosia (SUA) și Odysé (Franța), într-un mediu controlat. Crama Viișoara cultivă și procesează patru sortimente de struguri roșii – Merlot, Cabernet, Fetescă Neagră, Pinot Noir și șase sortimente de struguri albi – Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Fetească Albă, Tămâioasă Românească și Muscat Ottonel.

VIA MARIA, NOSTALGIA și CONU’ ALBU sunt vinurile cramei Viișoara care au obținut 7 medalii de aur și 12 medalii de argint la concursul internațional IWCB 2017.

Vinurile cramei Viișoara pot fi cumpărate de la magazinul din București, Bd. Ștefan cel Mare, nr. 31 (Lizeanu), precum și la cele două magazine din loc. Constanța: primul, în Piața Tomis III, iar cel de-al doilea în str. B. P. Hașdeu, nr. 101. De asemenea, puteţi vizita Crama Viişoara, care se află în satul Viișoara, com. Cobadin str. Crangului, nr. 291, jud. Constanța. Mai multe detalii găsiţi pe www.cramaviisoara.ro.