Cea mai vastă flotă expozițională a AgroConcept, la ediția 2018 a târgului AgriPlanta-RomAgroTec

agroconcept AP

Ediția curentă a celui mai mare târg agricol din România este o ocazie favorabilă pentru AgroConcept de a aduce în fața fermierilor vizitatori cea mai mare flotă de utilaje New Holland expusă vreodată.

În acest scop, suprafața expozițională a fost mărită la 2.200 mp, cu 200 mp mai mult decât în anii precedenți, iar flota expusă este alcătuită din 12 tractoare cu puteri cuprinse între 55 și 557 CP4 combine de game diferite1 telehandler din seria LM și 8 implementuri Kverneland.

Tractoarele expuse fac parte din gamele T4 Speciality, TD5, T5 Utility și T5 Electro Command, T6 Tier 4B, T7 cu ampatament standard și cu ampatament lung, T8 și T9. Astfel, AgroConcept va prezenta fermierilor și varianta de tractor articulat din gama New Holland, tractorul T9.565. Tractoarele din seria T9 sunt disponibile în două dimensiuni, modelele T9 cu cadru de 36 inch, dezvoltând o putere maximă de 435 până la 557 CP.

Bineînțeles că din flota expusă nu puteau lipsi tractorul T8 Tier 4B AutoCommand care poate atinge o putere maximă de 435 CP și tractorul T6.165 Dynamic Command, premiat cu titlul „Machine of The Year 2018” la ultima ediție Agritechnica.

Utilajele expuse sunt adevărate probe de forță, eficiență și productivitate, iar cap de listă este, și de această dată, combina CR 10.90 aflată pe prima poziție a gamei sale care continuă istoria de succes a rotativelor pure, oferind agricultorilor o calitate imbatabilă a boabelor și paielor.

CR 10.90 a obţinut recordul mondial pentru cea mai mare cantitate de grâu recoltată în opt ore, respectiv 797.656 tone de grâu, capacitatea de vârf fiind de 135 tone/oră în condiții reale de recoltare. Combina din gama CR va fi echipată cu heder Varifeed de 12,5M/41FT și va fi secondată de două combine din seriile mai mici, CX6.80 și TC5.80.

După succesul avut de combina de recoltat struguri Braud 9060L la Agraria, Cluj, decizia de a expune acest utilaj și la Fundulea a venit de la sine, astfel că și fermierii din Bărăgan vor putea vedea acest utilaj ce face parte dintr-o serie recent premiată la nivel mondial.

Zona implementelor Kverneland va fi la fel de impresionantă, iar echipamentele expuse vin din două zone cheie ale muncilor agricole, pregătirea solului și îngrijirea culturilor. Flota de implementuri cuprinde plugul reversibil RN de 8 trupițegrapele cu discuri Qualidisc Pro 7m și Qualidisc Farmer 300combinatorul CTC 427semănătorile de păioase și de prășitoare u-drill 600 și Optima TF Profi e-drive și mașinile de împrăștiat și de stropit Exacta TL-Geo 3900 și iXDrive 6240.

AgroConcept va prezenta și de această dată simulatorul PLM – Precision Land Management cu două monitoare digitale și volan unde agriculturii vor putea testa sistemele avansate ale agriculturii de precizie.

Pe vizitatorii standului AgroConcept îi așteaptă oferte de finanțare și promoții speciale, valabile în perioada târgului. Toți cei ce comandă piese de schimb în perioada târgului vor beneficia de 35% discount la toate piesele originale New Holland.

În prima zi a târgului, joi 17 mai 2018, la orele 11:00, Vicepreședintele New Holland Agriculture EMEA, Alessandro Maritano va susține o conferință de presă în prezența presei agricole și a fermierilor vizitatori. Vizita sa este o premieră, iar evenimentul îi va avea ca amfitrioni si pe membrii consiliului administrativ al AgroConcept.

Despre AgroConcept Impex

Începând cu 1 ianuarie 2016, AgroConcept este unic importator și distribuitor New Holland Agriculture în România. Principalele domenii de activitate ale AgroConcept sunt comercializarea de utilaje și echipamente agricole, asigurarea unui serviciu complet de asistență (service și piese de schimb) și furnizarea de soluții financiare avantajoase. Mai multe informații despre AgroConcept pot fi accesate online pe www.agroconcept.ro.