Alessandro Maritano, noul Vicepreședinte al New Holland Agriculture EMEA

agroconcept

Alessandro Maritano s-a alăturat companiei New Holland Agriculture în 1997 și deține funcția de Vicepreședinte al companiei New Holland Agriculture EMEA din anul 2017.

În momentul numirii sale în funcție, Carlo Lambro, Președintele New Holland Agriculture a declarat că Alessandro va juca un rol-cheie în implementarea planurilor noastre pentru regiunea EMEA. El a dobândit o vastă experiență în cariera sa lungă și variată din New Holland, experiență extrem de utilă în noua sa funcție.

Anterior, Alessandro Maritano a fost Vicepreședinte al mărcii pentru spațiul Americii Latine, funcție pe care a ocupat-o timp de 5 ani. Mai mult decât atât, Alessandro Maritano pune în slujba noului său rol o experiență vădită în conducerea operațională și în managementul afacerilor și dezvoltării, acumulată în funcțiile sale anterioare din structurile de vânzări, marketing și servicii ale mărcii New Holand.

Alessandro Maritano deține o diplomă în administrarea afacerilor de la Universitatea din Torino.

Despre New Holland Agriculture

Reputația New Holland Agriculture este construită pe baza succesului clienților, producătorilor de cereale, crescătorilor de animale, antreprenorilor, viticultorilor și inginerilor agronomi. Aceștia pot beneficia de cea mai largă gamă de produse inovatoare și servicii: o linie completă de echipamente, de la tractoare la mașini de recoltare, completate de servicii financiare personalizate de la specialiști în agricultură. O rețea de distribuție profesionistă la nivel mondial și angajamentul New Holland pentru excelență, garantează fiecărui client în parte o experiență unică. Pentru mai multe informații despre New Holland accesați www.newholland.com 

New Holland Agriculture este un brand CNH Industrial N.V. (NYSE: CNHI / MI: CNHI), un lider global în sectorul bunurilor de capital, cu experiență în domeniul industrial, o gamă largă de produse și o prezență la nivel mondial. Mai multe informații despre CNH Industrial pot fi accesate online pe www.cnhindustrial.com