Carlo Lambro, Președintele mărcii New Holland, confirmă evoluția AgroConcept pe piața de profil și anunță noua gamă de utilaje New Holland Light Equipment

carlolambro

Luni, 3 iunie 2019, AgroConcept a avut plăcerea de a găzdui un eveniment în premieră pentru companie. Atât Președintele New Holland, Carlo Lambro, cât și Vice-președintele mărcii, Alessandro Maritano au fost prezenți la sediul central AgroConcept din Afumați, alături de toți cei 250 de angajați din cele 14 locații naționale.

Ambii au reînnoit mesajul de încredere pe care New Holland o are în capacitatea AgroConcept de a reprezenta cu succes marca în România și au felicitat întreaga echipă pentru efortul din ultimii aproape 4 ani.

Cu această ocazie, AgroConcept a intorodus în portofoliul de produse o nouă gamă de utilaje: New Holland Light Equipment se alătura celorlalte produse și completează astfel oferta către fermieri cu o serie de utilaje compacte, specializate pe zona de construcții în agricultură.

Această nouă gamă specializată se bucură de un real succes in fermele din întrega lume, cu cereri numeroase și în România, datorită versatilității de care dau dovadă utilajele, dar, mai ales, datorită modului divers și complex în care funcționează fermele în prezent. Vorbim atît despre ferme mixte, de cultură mare, cât și despre fabrici de biomasă, dar și ferme pomicole și viticole specializate.

Primele 4 utilaje care intră în oferta AgroConcept sunt: Încărcătorul telescopic seria TH, Buldoexcavatorul Serie C, Încărcătorul frontal seria D și Încărcătorul multifuncțional seria L.

Pe lângă acestea se vor mai regăsi și un mini excavator, încărcătorul multifuncțional șenilat și încărcătorul frontal de capacitate mică.

 

Încărcător pe roți din seria D: performanță de încărcare remarcabilă și confort fără egal

Noile modele din seria D – modelele W110D, W130D și W170D – sunt concepute pentru cerințele fermierilor, contractorilor, operatorilor de compost și fermierilor de biogaz, unde performanța puternică de încărcare este critică. Acestea sunt ideale pentru sarcini cum ar fi re-manipulare, compost, gunoi de grajd, cereale, lemn și alte materiale vrac.

Sunt capabilie să țină pasul cu cele mai mari producții și au tracțiunea de a lucra în noroi sau pe o panta de siloz abrupta.

Modelul W170D este echipat cu o transmisie cu cinci trepte Ecoshift cu convertizor de cuplu, în timp ce celelalte două modele sunt echipate cu o transmisie cu patru viteze și o viteza maxima de 38 km/ h, cu selecție automată sau manuală.

Performanța puternică de încărcare este generată de sistemul hidraulic cu centru închis, cu senzori de sarcină și de brațul puternic de tip Z din bare din oțel cu grosimea de 45 mm. Cel mai mare model include, de asemenea, pompe tandem pentru o capacitate mai mare. Pompele hidraulice de înaltă eficiență oferă fluxul necesar doar la cerere, asigurând o putere suplimentară și ajustând-o după cum este necesar, de exemplu pentru ridicarea/coborârea rapidă a brațului sau basculari ale atasamentului.

W170D_16_149 - 800

Alegerea intre bratul standard sau cel lung permite clienților să personalizeze mașina în funcție de prioritățile lor de manipulare. Bratul standard este ideal pentru lucrul cu furcile de însilozare, împingătoarele de cereale și gălețile grele în aplicații agricole și compost. Brațul-ul Long Reach mărește înălțimea de descărcare cu 400 mm, ceea ce îl face cea mai bună alegere pentru sarcini de re-manipulare, cum ar fi gestionarea intensivă a depozitelor de cereale, compostarea, încărcarea autovehiculelor și lucrările de depozitare.

Încărcătoarele pe roți din seria D sunt alimentate de motoarele de 4,5 și 6,7 litri și au tehnologia de reducere a emisilor EcoBlue HI-eSCR de la New Holland pentru a îndeplini standardele Tier 4B. Motorul si sistemul de catalizare au fost proiectate împreună pentru a funcționa cat mai optim.

Cea mai recentă tehnologie EcoBlue HI-eSCR se bazează pe o unitate electronică de control nou dezvoltată, care gestionează motorul și evacuarea HI-eSCR pentru a se potrivi cu incarcarea motorului, a nivelului de emisii și  a sistemului de catalizare. Un sistem dedicat cu buclă închisă monitorizează în mod continuu nivelurile de NOx din sistemul de evacuare, astfel încât sistemul HI-eSCR reglează fluxul de AdBlue pentru a se potrivi cu cerințele precise, realizând o conversie de NOx mai mare de 95%, reducând în același timp cantitatea utilizata de AdBlue.

Cabina de nouă generație oferă vizibilitate sporită, confort și siguranță. Parbrizul curbat, dintr-o singură bucată, oferă o vedere clară și neîntreruptă a brațului încărcătorului și o vedere excelentă spre partea frontală atunci când brațul este ridicat. Modulul de comandă ergonomic, cu cotieră reglabilă complet, comanda joystick-ului montat pe scaun și consola laterală, punand toate funcțiile cheie la îndemâna operatorului. Filtrarea excelentă a aerului din cabina cu o gamă de filtre de carbon CAT2 HVAC și CAT3, oferă un mediu confortabil și sigur.

 

Seria de buldoexcavatoare din seria C: un maestru al multi-tasking ce redefinește versatilitatea

Versatilitatea excepțională a buldoexcavatoarelor din seria C le face o investiție mereu utilă.

Încărcarea, nivelarea, apucarea, ridicarea, săparea, plantarea, indiferent de sarcină vor fi realizate cu ușurință. Ele se pot baza pe furnizarea unei performanțe puternice în toate condițiile, cu o agilitate excepțională. De la operațiunile agricole până la întreprinderile horticole, de la amenajarea teritoriului până la lucrările de drenare și de irigare.

Buldoexcavatoarele din seria C sunt dotate cu același motor FPT industrial de 3,4 litri, cu patru cilindri, ca și tractoarele din seria New Holland T5. Acestea respectă standardele de emisii Tier 4B cu sistemul exclusiv compact HI-eSCR dezvoltat de FPT Industrial, care combină tehnologia SCR dovedită cu recircularea gazelor de eșapament pentru a respecta reglementările stricte privind emisiile fără un filtru de particule diesel. Motorul F5C cu tehnologia EcoBlue Compact HI-eSCR oferă o performanță puternică, cu o economie excepțională de combustibil.

Buldoexcavatoarele din seria C sunt oferite cu două modele de pompe hidraulice care se potrivesc cerințelor specifice ale clientului. Pompa cu două roți dințate este simplă, robustă și potrivită pentru aplicațiile în care există o cerere constantă de debit hidraulic. Acesta oferă un debit maxim de 156 l/min la 2.200 rpm și o presiune maximă de funcționare de 205 bari. Pompa cu debit variabil asigură debitul la cerere – de la 6 la 165 l /min – economisind combustibil în aplicații cum ar fi impingerea, nivelarea sau transportul.

B115C_16_081 - 800

Un circuit hidraulic auxiliar care oferă până la 136 l / min poate fi de asemenea montat pentru alimentarea echipamentelor, cum ar fi ciocane hidraulice, burghie sau cupele cu apucare de capacitate mare.

Pentru încărcătorul frontal, clienții care necesită o capacitate mai mare de ridicare și o înălțime mai ridicată de ridicare pot alege brațul drept SLA, care vine cu auto-nivelare automată hidraulică. În mod alternativ, o distanță mai mare a brațului de încărcătoare cu scule TC cu mecanism de ridicare mecanică paralelă îl face ideal pentru palete și sarcini de încărcare. O gamă largă de cupe sporește în plus versatilitatea încărcătorului.

Proiectarea brațului curbat al buldoexcavatorului ușurează încărcarea peste părțile laterale ale remorcii sau obstacolele, iar forțele puternice ale bratului ofera performanță ridicată.

O gamă largă de opțiuni face posibilă adaptarea buldoexcavatorului la cerințele specifice ale clientului: brat retroexcavator fix sau telescopic; opțiunea de glisare laterală manuala sau hidraulică; montaj direct sau cuplare rapidă pentru cupă; și un kit de manipulare a obiectelor este disponibil pentru manipularea în siguranță a obiectelor suspendate.

 

Seria mini-excavatoare din seria L: nici un loc de muncă nu este prea mare sau spațiu prea mic pentru acest campion de versatilitate

Flexibilitatea și manevrabilitatea sunt caracteristicile excepționale ale acestor mașini compacte puternice. Gama de șase modele oferă o gamă largă de opțiuni pentru a se potrivi cu o mare varietate de cerințe. Cu versiunile fara cabina sau cu cabină, fiecare client va găsi modelul ideal pentru afacerea lor, fie că este vorba despre amenajări, agricultură, horticultură, pepiniere, podgorii, gestionarea imobilelor sau contractarea generală.

Gama largă de accesorii înseamnă că clienții vor putea să utilizeze mini excavatorul din seria L pentru o mare varietate de aplicații, de la construcția și întreținerea schemelor de cale ferată, de irigare și drenaj, până la construirea de garduri, clădiri temporare și culturi a sustine. Modelele din seria L vor pune la dispoziție puterea de construire a unui excavator pentru a acționa atașamentele acționate hidraulic, cum ar fi uneltele de împrăștiere a solului, mașinile de tuns iarba și garniturile, tăietoarele și ferăstraiele. Același braț poate lucra cu foarfece hidraulice, ciocane și articole grele pentru a include mașinile de șlefuit. Cu kitul de manipulare a obiectelor instalat, toate modelele pot ridica în siguranță încărcături grele suspendate, folosind un cârlig de ridicare pe cuplajul incarcatorului. O alarmă de suprasarcină în cabină adaugă un element suplimentar de siguranță.

L220_15_049 - 800

Sistemul hidraulic puternic include trei pompe separate pentru a oferi cele mai bune performanțe în fiecare sarcină – deplasarea, lucrul cu lama nivelare, excavarea sau actionarea hidraulica a atașamentelor . Cele două modele mai mari sunt disponibile și cu o a patra pompă opțională pentru dispozitive auxiliare care necesita un debit foarte mare. Mini-excavatoarele New Holland oferă clienților posibilitatea de a alimenta echipamentele cele mai exigente cu avantajul suplimentar al fluxului hidraulic constant.

Fiecare model rulează un motor selectat pentru a se potrivi dimensiunii și capacității sale și oferă performanțe optimizate și economie de combustibil.

Dimensiunile și manevrabilitatea compacta a mini-excavatoarelor din seria L le oferă posibilitatea de a livra performanțele în cele mai strânse spații cu cea mai mare eficiență.