Apan Agriculture Equipments, importator exclusiv Agrifac în România!

Agrifac anunță că Apan Agriculture Equipments devine importator exclusiv în România

În conformitate cu strategia de dezvoltare a companiei Agrifac, structura din Romania este intarita cu un parteneriat exclusiv cu Apan Agriculture Equipments, atat pentru vanzarea, cat si pentru post-vanzarea pulverizatoarelor Autopropulsate AGRIFAC. Apan demonstreaza ca are experienta ca importator pentru o mare varietate de utilaje agricole, inclusiv pentru Agrifac.

Lumea are nevoie din ce in ce de mai multa hrana! Prin urmare, Agrifac produce masini “Brilliant Simple” – cele mai inovatoare pulverizatoare din lume, care sunt usor de utilizat. Tot ce dezvolta Agrifac se raporteaza la conceptul “4E”: Eficient, Economic, Ergonomic si Ecologic. Testand toate inovatiile conform conceptului “4E”, Agrifac este inaintea concurentei in dezvoltare si inovare.

Masinile noastre opereaza in Romania de multi ani. Parteneriatul cu Apan este o colaborare de succes. De aceea, o vom extinde si o vom intensifica. In termen de un an, Apan va deschide un nou punct de lucru in partea de vest a tarii. Vom acoperi mult mai bine serviciile de vanzare si post-vanzare. Vom fi prezenti langa fermieri pentru a-i consilia in cresterea productiei, reducand, in acelasi timp, amprenta ecologica”, conform lui Arnoud de Boer (Director Vânzări Europa Centrală și de Est) și Cristi Teodor (Country Sales Manager România) de la Agrifac.

Apan Agriculture Equipments

Apan Agriculture Equipments este, in acest moment, o companie la care fermierii apeleaza atunci cand doresc sa investeasca in utilaje agricole de calitate. Cu echipa pe care o avem, reusim sa consiliem fermierii in a lua deciziile corecte, atat financiar, cat si tehnic.

Ne dezvoltam frumos si sigur! Siguranta pe care le-o oferim fermierilor in achizitie, precum si interventiile prompte in service-are, ne pozitioneaza printre primele alegeri ale fermierilor din Romania!”, declara Dobrota Sorin, Director Executiv Apan Agriculture Equipments.

Agrifac

Agrifac este dezvoltator si producator de pulverizatoare agricole(autopropulsate) si de masini pentru recoltat sfecla. Clientii Agrifac reusesc sa aiba grija de culturile lor de la samanta, pana la recoltare. In calitate de prim producator, Agrifac fabrica masini adaptate necesitatii fiecarei ferme agricole.Noi spunem “ Fiecare picatura ajunge la locul potrivit”. Cu ajutorul autopropulsatelor inovatoare Agrifac, fermierii fac posibila cresterea productiei de alimente pe terenurile agricole existente, cu mai putina apa, mai putin combustibil si mai puține substanțe pentru protecția culturilor. Agrifac vrea sa contribuie la hranirea populatiei intr-un mod durabil, cu solutii inteligente si usor de utilizat.

Esti interesat sa afli mai multe despre Autopropulsatele Agrifac? Te rugam, viziteaza pagina – www.apan-agricultura.ro.