Agro conferința „Crește-ți profitul în fermă. Alege depozitarea în silobag!” pe 17 februarie, ora 10.00

„Crește-ți profitul în fermă. Alege depozitarea în silobag!” este un eveniment marca Grain Bags România, ajuns la cea de-a patra ediție. Acesta se va desfășura pe 17 Februrie 2021, începând cu ora 10:00, online, pe Zoom și pagina de Facebook a companiei Grain Bags România.

Evenimentul este în fapt, o întâlnire între fermieri pentru a discuta liber despre sistemele eficiente de depozitare a cerealelor și furajelor. Vom afla ce presupune investiția într-un sistem silobag, în cât timp se amortizează și ce avantaje aduce fermierilor. Și mai mult de atât, vom putea asculta și părerile fermierilor care folosesc deja acest sistem inovator.

De asemenea, vom arunca o privire și spre anul agricol 2020, pentru a cunoaște opiniile fermierilor invitați ca speakeri, dar și viziunile acestora în ceea ce privește anul 2021.

Ne bucurăm să îi avem ca invitați pe unii dintre fermierii care fac performanță în domeniu. Și aici, ne referim la: Iosif Bota, administrator Ema Gab (deține o fermă de vaci 500 capete), Viorel Ninulescu – administrator Ferma Fenov (lucrează 2.000 ha și deține o fermă de vaci 800 capete), Sorin Cobuz – director comercial SuinProd S.A. RomanLucian Chelariu – inginer Panifcom S.A., Dan Țandea – Președinte Someș Arieș Cooperativă Agricolă și Adrian Țone – administator Bankok 84 Impex SRL, dar și alții care urmează a ne confirma prezența. 

Discuțiile vor fi moderate de jurnalistul Tudor Calotescu.

Puteti urmări live conferința pe Facebook https://www.facebook.com/events/3803493886355614