Agrii, alături de învățământul agricol românesc

Macheta Agrii sustine invatamantul agricol ok

Pentru că nu mai este mult până la începerea anului școlar, Agrii România lansează, astăzi, campania ”Agrii alături de învățământul agricol românesc”, care se va desfășura pe perioada 13 august-30 octombrie 2020.

Pentru Agrii România, implicarea în proiectele ce țin de viața socială și de comunitatea din care facem parte este un obiectiv legitim, o responsabilitate, dar și o asumare a respectării unor valori care stau la baza brandului Agrii: Parteneriat-Comunitate-Oameni.

Lucrăm pentru fermieri, cu fermieri, iar împreună cu voi am reușit să clădim un parteneriat prin care să arătăm că ne pasă nu doar de glia pe care o slujim, ci și de oameni. Ne pasă de oameni, de comunitate, ne pasă de viitor. Iar pentru noi, viitorul înseamnă copiii noștri, înseamnă evoluție, o viață stabilă și sănătoasă.

Anul 2020 a fost și continuă să fie un an extrem de dificil, cu multe provocări și incertitudini, nu numai în mediul agricol, ci și în cel social. Ne întrebăm ce ne așteaptă, cum arată viitorul, cum putem să ne creionăm dezideratele? Ce se întâmplă cu copiii noștri din punct de vedere pandemic? Vor mai putea sau nu să meargă la școală? Un răspuns concret cred că încă nu-l avem. Ce știm acum este faptul că vrem să ne implicăm într-un proiect național, dedicat educației digitale din România. Știm că educația digitală continuă să fie un vis frumos, mai ales pentru elevii din zonele defavorizate, aceștia fiind supuși abandonului școlar, dar și izolării.

De aceea, Agrii România se alătură învățământului agricol românesc, donând tablete performante, atât de utile copiilor în desfășurarea activităților școlare. O facem alături de voi, fermierii noștri care ați demonstrat de atâtea ori că vă pasă de comunitățile în care trăiți. O facem și pentru viitorul copiilor noștri, un viitor care înseamnă performanță, competiție, stabilitate.

Precizăm că Agrii România donează o parte din vânzări către achiziționarea de tablete, după cum urmeaază:

  • 3 lei pentru tablete/sac din hibrizii de rapiță Cristal și LG Aspect;
  • 10 lei pentru tablete/tona de sămânță de grâu din soiurile: RGT Montecarlo, Alhambra, RGT Reform, RGT Venezio și Trublion;
  • 30 lei pentru tablete/pachet comercial sămânță;
  • 1 leu pentru tablete/litru de fertilizanți foliari din gama Foliq (Foliq Bor, Foliq Bor NP, Foliq Cereale și Foliq N Universal);
  • 10 lei pentru tablete/tona de îngrășăminte speciale din gama Airtek.

Menționăm că tabletele vor fi distribuite copiilor din liceele agricole, începând cu data de 15 septembrie. Vă mulțumim că prin achiziția de produse Agrii sprijinim împreună viitorul educației în școlile agricole românești.

Despre Agrii România

Reamintim că, Agrii România este noul brand al companilor Comfert și Redoxim, punând un accent profund pe direcții strategice, dar și pe promovarea valorilor: integritate, inovație, parteneriat, oameni, comunitate. Compania AGRII este numărul 1, și vrea să rămână numărul 1, pe toate segmentele de vânzare ale pieței, reușind să distribuie în toată țara prin cele 25 de puncte logistice, cele 55 de fitofarmacii proprii, cu o amprentă pe mai mult de 1.800.000 ha, și peste 7.000 de fermieri parteneri. Agrii România investește în tehnologia digitală, suport pentru deciziile pe care fermierii trebuie să le ia.