VESTAL CL – Noutatea MAS SEEDS în portofoliul de rapiță

MAS SEEDS Miranda 2

Așa cum am fost obișnuiți, MAS SEEDS vine în întâmpinarea dorințelor fermierilor cu hibridul de rapiță Clearfield VESTAL CL. Acesta completeză portofoliul de rapiță de top: Simona, Miranda, Shield și Regis.

SIMONA

Este un hibrid cu potențial de producție foarte ridicat, stabil, cu o toleranță excelentă la boli. Hibridul performează atât în zone cu potențial ridicat cât și scăzut, dar și în condiții de stres. Își exprimă potențialul genetic productiv atât pe soluri bogate, profunde, cât și pe soluri dificile. SIMONA are rezistență genetică la scuturare (OGU-INRA), minimizând pierderile de producție. Se caracterizează printr-o dezvoltare rapidă în toamnă și o vigurozitate deosebită la reluarea vegetației în primăvară. Conținutul în ulei este ridicat.

MIRANDA

Este un hibrid din generație nouă, caracterizat printr-un potențial de producție uimitor și un profil sanitar foarte bun. Adaptabilitatea la condițiile de creștere este ridicată, vigoarea la răsărire este foarte bună, iar rezistența la scuturare este excelentă (OGU-INRA). MIRANDA a devenit lider pe segmentul său de piață.

SHIELD

Este protectorul culturilor dumneavoastră. Este un hibrid semitardiv, cu un profil adaptat condițiilor din Europa Centrală și de Est. Are toleranță foarte ridicată la ger și la boli, așadar poate fi semănat în condiții dificile. De asemenea, SHIELD se remarcă și prin stabilitatea producției.

REGIS

Acest hibrid este o referință în portofoliul de rapiță de mai mulți ani. Datorită rezistenței la boli, reprezintă o siguranță în toate arealele de cultură. Conținutul scăzut de glucozinolat  reprezintă garanția pentru o nutriție sănătoasă. REGIS se caracterizează printr-o vigoare la răsărire impresionantă și o dezvoltare optimă (radiculară și foliară) înainte de repausul vegetativ.

VESTAL CL

Este hibridul MAS SEEDS caracterizat prin ușurința combaterii buruienilor, printr-un înflorit timpuriu pentru a securiza potențialul de producție și o adaptabilitate ridicată la condițiile continentale. Pe lângă productivitate, rezistența la Clearfield permite un management al buruienilor mult mai lejer. Conținutul în ulei este cuprins între 42-44% și cel în glucozinolat între 15-17 µmoles/g. Din punct de vedere agronomic, Vestal CL manifestă o foarte bună rezistență la scuturare și cădere.

Vestal CL are toate calitățile să cucerească piața Clearfield!

 

MAS SEEDS UNITED TO GROW!

MAS SEEDS Simona1