Vantage anunță un parteneriat cu XAG, liderul în producția de echipamente autonome pentru agricultură

Vantage își îmbogățește portofoliul său cu un nou brand de top – XAG este cea mai mare companie chinezească și lider mondial pentru tehnologii agricole concentrată pe producția de drone și roboți specializați pentru agricultură.

Parteneriatul între companiile noastre se bazează pe valori comune și aceeași viziune de a construi soluții complete de automatizare pentru agricultură.

Astfel, Vantage și XAG, vor livra cele mai noi și performante tehnologii de automatizare către fermierii din România.

„Alegerea partenerului nostru în acest nou domeniu nu a fost întâmplătoare pentru noi. Compania XAG este lider mondial în domeniul dronelor agricole profesionale cu cele peste 66.000 de dispozitive care lucrează în întreaga lume. I-am urmărit de mai mult timp și suntem convinși că au experiența, cunoștințele și tehnologiile necesare transpunerii în practică a soluțiilor autonome”, a împărtășit Mariana Vucheva Director de Vânzări & Marketing la Vantage.

„Acesta va fi un parteneriat de succes care va consolida poziția companiei Vantage ca inovator în sectorul agriculturii de precizie și partener de încredere al fermierilor români”, a adăugat Mariana Vucheva.

Despre XAG

XAG a fost fondată în 2007, cu un accent principal pe dezvoltarea și producția de drone agricole, roboți pilotați automat, inteligență artificială și IoT pentru agricultură. Cu sediul în Guangzhou / China, compania operează în 42 de țări și anul acesta intră pe piața românească prin parteneriatul său cu Vantage.

XAG își propune să ofere fermierilor cele mai noi soluții pentru optimizarea operațiunilor si proceselor în agricultură. Cu eforturile comune celor 1.400 de angajați, XAG pregătește cu succes calea către o agricultură inteligentă și durabilă.

Despre Vantage

Vantage a adus treptat conceptul de agricultură de precizie în fermele românilor fiind singura companie de pe piață care oferă un pachet complet de servicii și produse destinate practicării agriculturii de precizie, suport tehnic și consultanță focusându-se pe soluțiile de automatizare și tehnologizare din fermă.

Vantage oferă soluții pentru rezolvarea problemelor aferente fiecărui ciclu de producție, iar echipa Vantage ajută fermierii români să cunoască și să aplice tehnologiile noi care duc la creșterea productivității. În luna mai 2021 Vantage a testat în România primul tractor autonom funcțional.