Tradus: Top 3 cele mai căutate tractoare rulate din România

Farmer in the fields driving a tractor on fertile soil during a sunny summer day

Tradus.com, platformă online pentru vehicule comerciale rulate cu prezență la nivel global, prezintă top 3 cele mai căutate tractoare rulate în România anul acesta.

Analiza s-a desfășurat în comparație cu alte țări din Europa, precum Germania, Italia, Polonia și Olanda. Pentru a analiza comportamentul de consum al românilor în sectorul utilajelor agricole rulate online, specialiștii Tradus au evaluat comportamentul de căutare, click-urile pe oferte și rata de contactare a vânzătorilor de pe platformă. În prezent, peste 17.000 de vehicule agricole rulate sunt listate pe platforma online.

 

Ce fel de tractoare sunt căutate pe Tradus.com?

Pentru fermierii români, cele mai de încredere mărci de tractoare sunt cele recunoscute pe plan global, care și-au dovedit deja performanța în acest sector.

 

New Holland T – primul loc

New Holland T este cel mai căutat model de tractoare din România. Cu un preț mediu pe tradus.com între 32.000 EUR și 45.000 EUR (Tradus Market Value), în funcție de model, New Holland T este o alegere economică și performantă pentru orice fermă. Fermierii români au motive întemeiate să prefere acest brand: seria New Holland T oferă fiabilitate și consum de combustibil eficient, cu 150, 175 și 190 CP.

 

Case IH Mx Series – locul al doilea

Al doilea cel mai popular brand în căutările fermierilor de pe tradus.com este Case IH Mx Series, care oferă atât versatilitate, cât și productivitate în operațiunile agricole, de la munca pe teren până la munca de încărcare. Pe tradus.com, valoarea medie de piață este în general cuprinsă între 15.000 EUR și 33.000 EUR, în funcție de an, model și numărul de ore de funcționare.

 

Fendt Farmer – locul al treilea

Nu în ultimul rând, modelul Fendt Farmer se află pe locul trei în preferințele românilor. Eficient și plăcut la condus, modelul rulat Fendt Farmer este accesibil pentru orice fermă și are de obicei o valoare de piață medie pe tradus.com între 5.000 EUR și 16.000 EUR.

 

Despre Tradus

Tradus este o platformă online globală pentru vehicule comerciale și utilaje grele rulate. Platforma de anunțuri, cu sediul în Amsterdam (Olanda), este specializată în următoarele sectoare: transporturi, logistică, construcții și agricultură. Lansată în 2017, platforma B2B conectează cumpărătorii și vânzătorii din peste 50 de țări cu scopul de a face tranzacționarea cu vehicule comerciale second hand mai ușoară și mai transparentă prin utilizarea datelor și tehnologiilor inteligente.

Prin abordarea sa inovativă bazată pe date, Tradus schimbă fundamental comerțul cu bunuri de capital uzate. Tradus a fost prima platformă de tranzacționare care a introdus 100% transparența prețurilor pe piața vehiculelor comerciale. În acest scop, experții în date ai platformei au dezvoltat Tradus Market Value (TMV), o metodă complexă de calcul bazată pe algoritmi inteligenți și milioane de date pentru a determina prețurile pieței pentru anumite vehicule. Compararea prețurilor ofertelor cu prețurile practicate în mod obișnuit pe piață arată dacă un preț este rezonabil. Acest lucru facilitează deciziile de achiziție și fixarea prețului. În plus față de numeroase alte servicii, Tradus oferă acces la o cerere și ofertă internațională.

Tradus face parte din portofoliul de companii al grupului OLX, furnizorul principal de platforme online pe piețele emergente. Grupul reunește peste 20 de piețe cu peste 300 de milioane de utilizatori lunar sub acoperișul său și este activ în mai mult de 30 de piețe de pe cinci continente. Este numărul unu în unele dintre cele mai importante piețe emergente din lume, cum ar fi Rusia, India și Brazilia.