Târgul internaţional EXPOAGROUTIL Constanţa, la cea de a XXVII-a ediţie

expoagroutil2

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, în parteneriat cu Direcţia pentru Agricultură a Judeţului Constanţa, va organiza, în perioada 4 – 7 aprilie 2019, în spaţiul exterior al centrului VIVO Constanţa, cea de-a XXVII-a ediţie a Târgului EXPOAGROUTIL, eveniment naţional, cu participare internaţională, în domeniul agriculturii şi industriei alimentare.  Alături de organizatori  în evenimet  s-au implicat  organizaţiile profesionale ale fermierilor LAPAR  şi Asociaţia Producătorilor Privaţi Agricoli de Cereale şi Plante Oleaginoase din judeţul Constanţa.

Manifestarea va beneficia de o prezenţă masivă a producătorilor şi distribuitorilor de utilaje şi inputuri agricole, dar şi de material săditor, produse tradiţionale şi viti-vinicole.

Desfăşurată pe o suprafaţă de expunere de 16.000 mp, în creştere cu 20% faţă de anul trecut şi cu 35% mai mult decât în anii anteriori, evenimentul se va bucura la această ediţie de prezenţa a 20 de expozanţi care expun pentru prima dată la Constanţa şi se remarcă revenirea altora. De asemenea, printre expozanţi sunt firme din Italia, Grecia, Bulgaria, restul fiind participanţi tradiţionali din România.

Această ediţie a EXPOAGROUTIL va aduce în acelaşi loc producători, importatori şi comercianţi din diferite domenii : tractoare, combine, maşini şi echipamente agricole, agenţi de fertilizare şi protecţia plantelor, produse agricole şi alimentare, maşini şi echipamente din industria alimentară, material săditor şi seminţe, produse alimentare organice şi tradiţionale, apicultură, grădinărit, finanţe şi asigurări (în special din domeniul agricol).

Ca în fiecare an, şi la această ediţie a târgului EXPOAGROUTIL, o întâlnire tradiţională dintre Cerere şi Ofertă, participanţii vor avea oportunitatea de a beneficia de oferte promoţionale, de a lansa comenzi şi de a perfecta contracte.