SULPHUR 80 WG – fungicid iscusit pentru combaterea făinării!

SULPHUR-80-WGFăinarea este una dintre cele mai cunoscute boli, care atacă atât culturile de legume, cât și vița de vie și plantațiile pomicole, putându-se manifestă pe toată perioada de vegetație.

SULPHUR 80 WG este un fungicid de contact ce conține 80% sulf, o formulare modernă granulată, ce face ca produsul să adere foarte bine pe frunze și să acționeze imediat, inhibând dezvoltarea fungilor ce produc făinarea. În plus, are și o acțiune secundară împotriva acarienilor, împiedicând înmulțirea masivă a păianjenului roșu.

Soluția de stropit, având o bună aderentă la suprafața frunzelor, reprezintă un instrument important în strategia de prevenire a formelor rezistente. De asemenea, fungicidul are și efect stimultor asupra creșterii plantelor prin efectul pozitiv al sulfului asupra fotosintezei.

Pentru mai multe informații despre aceste produse, apelați reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreagă ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/