Soluții eficiente de fertilizare de la Timac Agro România

Timac Agro România, membră a Grupului Roullier, oferă fermierilor români soluții eficiente de fertilizare, încă din anul 2006.

Pe lângă elementele nutritive, fiecare gama de produse conține specificități patentate care aduc un aport semnificativ la producția finală.

Gama NPK Timac are trei specificități patentate, Physio Plus, MPPA DUO și Top Phos. Avantajele gamei NPK Timac sunt: formule echilibrate – siguranța startului la culturi, aport de macroelemente secundare, aport de microelemente, fosfor disponibil plantei indiferent de pH-ul solului, stimularea dezvoltării radiculare, stimularea vieții bacteriene din sol, ameliorarea și structurarea solului, deblocarea elementelor din sol.

Ținând cont că “Cea mai bună productivitate a culturilor se realizează mai întâi printr-o bună gestionare a dezvoltării rădăcinilor și a rizosferei, înainte de aprovizionarea optimă cu fosfor în conformitate cu nevoile plantei” (Shen and Yuan, Plant Physiology, 2011), este de remarcat și important de știut că soluțiile patentate din gamele NPK și N Timac ameliorează solul și stimulează viața bacteriană.

Denumirea Sulfammo – gama de produse azotoase – extrem de cunoscută fermierilor din România, înseamnă un azot eficient, fără pierderi, asociat cu macroelemente secundare și microelemente. Specificitățile gamei sunt N Process și MPPA.

Pe parcursul vegetației plantele suferă de stresuri cauzate de factorii biotici și abiotici. Soluția Timac este gama de biostimulatori Fertileader, care conține specificitatea Seactiv (extract de molecule organice) și  elemente nutritive complexate cu aminoacizi, adaptate fiecărei culturi.

Contactați cu încredere specialiștii Timac Agro România. Ei dispun de expertiza pentru a vă oferi soluțiile cele mai potrivite în vederea creșterii profitabilității fermei dumneavoastră! ro.timacagro.com