Site-ul marcoser.ro are o nouă interfaţă

marcoser site

Începând cu data de 20 martie utilizatorii pot accesa noua varianta a site-ului www.marcoser.ro, o variantă care aduce foarte multe plusuri, atât din punct de vedere estetic cât și funcțional.

Design-ul noului site este mult mai aerisit, mai fresh, tocmai pentru ca utilizatorii să beneficieze de o experiență  plăcută atunci când fac cumpărături online. Noua interfață a magazinului online este una intuitivă, adaptabilă pentru orice tip de device (telefon, tabletă, desktop), răspunzând astfel la nevoile clienților.

De asemenea, acum, clienții pot comanda mult mai ușor, utilizând un sistem de finalizare a comenzii simplificat, având și posibilitatea de a achiziționa produse fără a se înregistra pe site. Produsele se găsesc acum mult mai uşor, datorită funcției de căutare rapidă care a fost revizuită și updatată. În plus, au fost aplicate filtre pentru majoritatea categoriilor de produse, pentru ca potențialii clienți să poată găși în timp util informațiile și, totodată, produsele de care au nevoie.

În noua versiune a siteului paginile produselor sunt optimizate pentru a se încărca într-un timp scurt, fiind prezentate într-un mod cât mai atractiv și detaliat. Designul noului site le permite clienţilor să își salveze produsele într-o listă de produse favorite, acest instrument fiind menit să ii ajute la păstrarea, organizarea și urmărirea produselor pe care le doresc, dar din diverse motive nu le achiziționează imediat.

Tot în noua variantă a site-ului, utilizatorii au acces rapid la două unelte care le oferă răspunsuri rapide cu privire la necesarul de produse pe care trebuie să îl achiziționeze. Prima unealtă este Calculatorul de folie, care ajută utilizatorii să își stabilească necesarul de folie profesională de acoperire sau de pereți, în funcție de tipul de seră sau solar construit. A doua este Calculatorul de instalație de irigare prin picurare, cu care se poate calcula exact câtă instalație este necesară în funcție de cultură, specificul ei și de dimensiunile terenului cultivat.

Explorați site-ul www.marcoser.ro, descoperiți avantajele noii interfețe și spuneți-vă parererea în secțiunea de comentarii.

marcoser site2