Semințe de calitate pentru cultura ta, cu mașina mobilă de semințe și tehnologia Soufflet Agro!

MAȘINA MOBILĂ DE SEMINȚE

CARE SUNT CARACTERISTICILE SERVICIULUI MOBIL DE CURĂTARE SI TRATARE SEMINTE?

  • Focusul este pus pe calitatea superioară

Prin procesul de curățare se îndepărtează eficient impuritățile (paie, praf, semințe de buruieni, pietre) cât si boabele mai mici de cereale, ulterior să fie livrate semințele calibrate si curate. Așadar, nu tratăm impuritățile si deșeurile, astfel încât nu sunt suportate costuri suplimentare. Semințele curățate sunt apoi tratate la o calitate uniformă.

  • Rapiditatea serviciului

Procesul de curățare si tratare se caracterizează printr-o productivitate ridicată de până la 12 t/h. Acest lucru face posibilă prelucrarea rapidă de loturi mari de material într-o perioadă scurtă de timp.

  • Efort puțin

Tot ce trebuie să faceți este să pregătiți si să livrați materialul de prelucrat, apoi să colectați semințele de calitate superioară! Operatorii noștri calificați se vor ocupa de procesul de curățare si tratare.

  • Încărcare si descărcare ușoară

Materialul de prelucrat poate fi încărcat in mai multe moduri.

Sămânța pregătită este încărcată direct in remorcă sau in BIG-BAG-uri.

  • Posibilitatea de a trata cerealele cu până la 3 produse de tratat

Tehnologia unică SOUFFLET permite utilizarea a până la 3 produse de tratament in același timp. Procesul nostru patentat de injecție directă evită pregătirea mixtului de produse asigurând o dozare precisă a fiecărei substanțe active si o calitate excelentă a acoperirii.

  • Deșeuri utile

Când utilizați serviciul nostru, nu obțineți numai semințe de înaltă calitate, ci si un deșeu util care poate fi folosit pentru hrănirea animalelor.

TEHNOLOGIA DE TRATAMENT SOUFFLET AGRO

Punem accent pe calitatea serviciilor noastre, prin urmare folosim soluții si produse ce si-au dovedit calitatea. Tehnologia noastră constă în acoperirea uniformă a bobului cu produse de tratat, până la 3 tratamente simultan pe parcursul unui ciclu. Mai jos observați produsele pe care le oferim în pachetul serviciului de curățare si tratare.

OptiSEED= Biostimulator pentru semințe

Celest Extra= Este un produs complet cu spectru larg de acțiune antifungică, inhibă germinarea sporilor distrugând agenții patogeni de pe suprafața semințelor si creează o barieră in jurul seminței in momentul semănatului.

Systiva® 333 FS= Scapă de grija primului tratament! Primul fungicid aplicat odată cu tratamentul seminței, pentru protecția culturii până la al doilea tratament foliar.

SIGNAL 300 ES= Combină proprietățile repelente ale cipermetrin, cu o formulă unică, pentru a oferi o „zonă de protecție” in jurul semințelor tratate, distrugând sau îndepărtând dăunătorii, fără a afecta germinația semințelor.

Sponsor 6 FS= Fungicid sistemic cu spectru larg de combatere a bolilor utilizat pentru tratarea semințelor de grâu si orz destinate semănatului. Produs ce combate eficient Tăciunele zburător.

COMANDAȚI SERVICIUL SI DESCOPERIȚI BENEFICIILE UNEI MAȘINI MOBILE DE SEMINȚE

• economisire de timp prețios.

• minimizarea efortului.

• costuri mai mici de pregătire a semințelor pentru semănat decât in cazul achiziționării de material certificat.

• posibilitatea de a trata semințele cu până la 3 tratamente.

• material curățat cu precizie si tratat uniform, pregătit direct pentru semănat.

• eficientă ridicată a serviciului de curtare si tratare – până la 12 t/h.

• deșeurile rezultate din curățare pot fi folosite ca hrană pentru animale.