Romanian Food & Agribusiness Conference a ajuns la cea de-a X-a ediție. Află cum arată sectorul agribusiness al viitorului, pe 9 noiembrie

Pe 9 noiembrie 2023, BusinessMark organizează la Hotspot Workhub din București și online cea de-a X-a ediție a Romanian Food & Agribusiness Conference, în cadrul căruia specialiști din domeniu vor dezbate și înțelege cum arată sectorul agribusiness al viitorului și cât de departe ne aflăm de el.

Conflictele geopolitice recente și provocările din domeniul energiei au condus spre o reevaluare a politicii agroalimentare a Europei. Ce acțiuni strategice sunt necesare pentru a îmbunătăți reziliența în întreg sectorul agricol și ce rol joacă agrotehnologia în abordarea provocărilor privind securitatea alimentară și schimbările climatice?

Deficitul forței de muncă, așteptările noilor generații de candidați, nevoia consumatorilor pentru produse cât mai sănătoase, provenite din surse tot mai sustenabile, toate au un impact asupra sectorului agroalimentar.

Ce pot face producătorii și business-urile din domeniu pentru a rămâne răspunde acestor cerințe venite din partea consumatorilor, în timp ce răspund, totodată, provocărilor de mediu, instabilității economice și reglementărilor naționale și europene? Cum arată inovația într-un mediu competitiv, impredictibil și ce provocări apar în tranziția către o agricultură mai sustenabilă?

Acestea sunt doar câteva dintre temele ce vor fi abordate în cadrul conferinței organizate de BusinessMark.

Primii speakeri confirmați:

·        Paul Eduard Kmen, Director General Adjunct, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură

·        Liliana Piron, Director Executiv, Liga Asociațiilor Producătorilor Agricoli din Romania

·        Dacian Badea, Preşedinte al Consiliului de AdministraţieFermele Ecologice SILVANIA Cooperativă Agricolă

·        Remus Mihai Hirceaga, Country Manager, Expense Reduction Analysts Europe

·        Ionel Burtea, Co-Founder, Abund Berry

·        Florin Florea, Owner, Albatros Gold

·        Horațiu Oliviu Buzgău, Founder & Chief Executive Officer, Holiv Ecoplant

·        Alina Constantinescu, Administrator, Ferma Vegetală Nasul Roșu

·        Cristi Secrieru, Partner, ASP Advisors

·        Elena Filip, Owner & Director of Communications, EF WORDS GROUP

·        Florina Zamfir, Director Comercial, Pollenity Romania

Mai multe detalii despre tematica acestei conferinței și primii speakeri confirmați sunt disponibile pe site-ul BusinessMark. Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra la eveniment, vă rugăm să vizitați pagina oficială a conferinței sau să transmiteți un email la adresa office@business-mark.ro. Grupurile beneficiază de reduceri: 10% la achiziția a 2 bilete, 15% la achiziția a 3 bilete și 20% reducere la achiziția a peste 4 bilete.

Proiectul „Romanian Food & Agribusiness Conference” este destinat liderilor și profesioniștilor din domeniu care doresc să fie parte a unui dialog despre viitorul sectorului agribusiness: Companii din FMCG, producători, procesatori, Asociații și agenții din industria agricolă, Agricultori – sectorul vegetal, zootehnie, Fermieri, Distribuitori și retaileri, Investitori, Furnizori de input-uri agricole, soluții, echipamente și servicii specifice industriei, Experți în domeniu, Firme de trading, distribuție, procesare, logistică, Companii de genetică, Companii de tehnologie, Instituții financiare, Asiguratori, Cercetători, Business Owners.

Primii parteneri ai evenimentului sunt: Expense Reduction Analysts, Artenie, Secrieru & Partners – tax and legal advisors

Eveniment susținut de: LAPAR

BusinessMark – events designed to make an impression!

Din 2013 organizăm evenimente business, în principal „concept propriu”, gândite și planificate  de noi, de la idee și concept, până la implementare. Avem o abordare „all-industries” și dedicăm proiecte unei arii largi de industrii și domenii profesionale. Ne dorim să ne punem „amprenta” în viețile profesionale ale participanților, să producem un impact concret.  Ne propunem să creăm contexte pentru schimb de experiență și creare de idei, contexte pentru dezvoltare, pentru a fi inspirat și a găsi partenerii potriviți.

Dincolo de evenimentele „concept propriu”, organizăm evenimente construite pentru partenerii noștri, evenimente gândite împreună cu aceștia și adaptate obiectivelor lor. Dacă ești în căutarea unei echipe profesioniste care să organizeze evenimente B2B, suntem alături de tine, pas cu pas. Poți conta pe experiența noastră în consultanță, suport în crearea și implementarea conceptului de eveniment, în managementul evenimentului de la creație, logistică, producție și până la optimizarea eficientă a bugetului.