Recomandarea ALCEDO pentru tratamente la cultura de cereale păioase

alcedo cereale paioase

ARCHER TURBO, un fungicid cu doua substante active din clase chimice diferite

Aveti probleme cu bolile foliare la grau si orz si nu stiti ce sa faceti? Pentru combaterea acestor boli, ALCEDO recomanda ARCHER TURBO, un fungicid ideal, cu doua substante active din clase chimice diferite, cu efect preventiv, curativ si eradicativ.

Datorita modului de formulare, ARCHER TURBO actioneaza chiar si la temperaturi mai scazute, fiind recomandat pentru tratamentele timpurii.

 

TREORIS, fungicidul cu spectru mare de combatere al agentilor patogeni

Aveti probleme cu agentii patogeni la culturile de cereale paioase si nu stiti ce fungicid sa utilizati? TREORIS este fungicidul care combina doua substante active, compatibile (pentiopirad si clorotalonil), cu moduri de actiune diferite si eficace impotriva unui spectru larg de agenti patogeni ce produc boli foliare la cereale paioase (grau, triticale, orz si orzoaica).

La grau, secara si triticale se aplica de la inceputul alungirii paiului (BBCH 30) pana la sfarsitul infloritului (BBCH 69). La orz si ovaz se aplica de la inceputul alungirii paiului (BBCH 30) pana la aparitia completa a spicului (BBCH 59).

Pentru mai multe detalii despre acest produs, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO